- Ja, jeg skal bli mamma

Endelig kommer bekreftelsen «alle» har ventet på.

VENTER BARN: - Det er med stor glede jeg kan fortelle at jeg og Sam venter vårt første barn sammen. Og jeg må bare si at vi er så utrolig glade akkurat nå, sier Lily Allen. Foto: All Over Press
VENTER BARN: - Det er med stor glede jeg kan fortelle at jeg og Sam venter vårt første barn sammen. Og jeg må bare si at vi er så utrolig glade akkurat nå, sier Lily Allen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I mai uttalte popstjernen Lily Allen (24) at hun følte seg klar for å få en liten baby. Dermed var spekulasjonene igang for fullt i britiske medier. At hun like etter ble observert med en gigantisk jumpsuit som skjulte alle hennes former, lindret ikke akkurat spekulasjonene i pressen.

Nå viser det seg at ryktene hele tiden har vært berettigede. Til The Sun bekrefter 25-åringen nemlig at hun skal bli mamma og at hun er gravid i tredje måned. Bekreftelsen kommer etter at hun og kjæresten Sam Cooper (32) var på ultralyd forrige uke.


- Det er med stor glede jeg kan fortelle at jeg og Sam venter vårt første barn sammen. Og jeg må bare si at vi er så utrolig glade akkurat nå, sier Lily Allen til den engelske avisen.

Paret har kjent hverandre i flere år, men begynte først å date i 2009.
 
- Sam behandler meg annerledes. Han forteller meg at hann alltid vil passe på meg. Det er noe jeg alltid har ønsket, én som kan passe på meg. Vi har aldri kranglet , og det er absolutt ingenting ved ham som irriterer meg, forteller hun.
 
Lily Allen har i lengre tid sagt at hun skal ta en pause fra artistlivet. Nå som hun er gravid, er det ekstra lett å forstå hvorfor...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg lider av angst