- Ja, jeg savner det

Henriette Lien innrømmer at hun innimellom lengter tilbake til sitt gamle yrke.

EKS-DANSER: Henriette Lien har de siste årene gjort karriere som programleder, men var i mange år også en dyktig danser. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
EKS-DANSER: Henriette Lien har de siste årene gjort karriere som programleder, men var i mange år også en dyktig danser. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller og programleder Henriette Lien (44) er nok for de fleste mest kjent fra rollen som Nini i Hotel Cæsar, og ulike programmer på TVNorge.

I mange år før gjennombruddet i 1998 var imidlertid Henriette danser og hadde store roller i ulike musikaler og oppsetninger.

På premieren til «A chorus line» på Chat Noir i forrige uke ble det derfor et ekstra spesielt gjensyn med stykket hun selv spilte i på 90-tallet.

- Det kan nesten gjøre litt vondt å se en forestilling man har såpass under huden. Men for min del er dansen et avsluttet kapittel. Nå bare gleder jeg meg over de som får sjansen her, påpeker Henriette til Seoghør.no.

ALLEMANNSEIE: Toralv Maurstad og Henriette Lien spilte sammen i Hotel Cæsar da serien var på sitt mest populære. Foto: TV 2
ALLEMANNSEIE: Toralv Maurstad og Henriette Lien spilte sammen i Hotel Cæsar da serien var på sitt mest populære. Foto: TV 2 Vis mer

Hun understreker at hun stortrives i rollen som programleder. De siste årene har Henriette  ledet «Morgenklubben» på Radio Norge sammen med Øyvind Loven (46) og Geir Schau (53).

- Jeg har vært utrolig heldig som har fått nye utfordringer med TV og radio. Men det er jo klart at jeg er en danser i hjertet, og innimellom kan savne det. Så ærlig må jeg være, sier Lien.

Les også: Vi vasker hverandre før sending

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer