- Ja, jeg røyket nettopp marihuana

Countrylegenden sjokkerte på «Larry King Live»...

SJOKKERT: CNN-verten Larry King ble rystet da Willie Nelson avslørte at han hadde røyket marihuana like før sending.
SJOKKERT: CNN-verten Larry King ble rystet da Willie Nelson avslørte at han hadde røyket marihuana like før sending. Vis mer
Se Willie Nelson innrømme at han nettopp har røyket marihuana på «Larry King Live» nederst i saken!

SEHER.NO:  Selv om Larry King nok har hørt litt av hvert og selv om den legendariske CNN-verten selv er midt i en stygg skilsmisse, så klarte countrylegenden Willie Nelson (76) å ryste ham under et direkte intervju i går.
 
Uten en gang å blunke, innrømmet Nelsom at han at like før sendingen hadde røyket marihuana.
 
- Det vil si at du er under innflytelse akkurat nå. Og der betyr at du har illegal marihuana på deg akkurat nå, nærmest ropte Larry King, skriver Expressen.se.

Og igjen uten å blunke, eller å bli det minste fornærmet, sa han:

- Det er helt riktig. Så du kan godt arrestere meg nå.

Det er en kjent sak at countrystjernen Willie Nelson selv dyrker og røyker forbudte stoffer. Dette er noe han har drevet med i flere tiår.

- Du må huske på at jeg har røyket i mange, mange år. Så jeg har en lagt høyere toleranseterskel enn de fleste andre. Derfor er jeg ikke det minste påvirket. Jeg nyter det bare, smiler Willie.

Da Larry King tilsynelatende var kommet seg over marihuana-sjokket, spurte han Willie hvorfor han ønsker å få stoffet legalisert. Og Willie svarte:

- All røyk som er varm kan selvfølgelig skade lungene, hvis man overdriver. Men pot er langt mindre skadelig enn alminnelig sigarettrøyk.

Willie Nelson ble ikke arrestert etter sendingen.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: En hund etter Willie Nelson