- Ja, jeg ønsker meg flere barn

Anna Anka har ikke gitt opp drømmen om det perfekte ekteskap... Se video!

VIL GIFTE SEG IGJEN: - Man skal alltid være gift. Jeg har feilet to ganger, så jeg får håpe på at den fungerer med den tredje, sier Anna Anka til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no
VIL GIFTE SEG IGJEN: - Man skal alltid være gift. Jeg har feilet to ganger, så jeg får håpe på at den fungerer med den tredje, sier Anna Anka til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no Vis mer
Se video med Anna Anka nederst i saken!

SEHER.NO: For snart ett år siden ble skilsmissen mellom den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (39) og hennes daværende ektemann offentlig kjent. Etterpå har Anna Anka vært en singel kvinne, selv om hun aldri har lagt skjul på at hun fortsatt har menn i livet sitt.

Det har hun fortsatt, innrømmer hun til Seher.no.

- Ja, jeg har jo menn i livet mitt. Men jeg er også i en posisjon der jeg føler at dette ikke er noe jeg vil fokusere på. Jeg dater og går ut, men har også en karriere jeg vil fokusere på. Jeg vil gjøre noe for meg selv. Jeg synes det er viktig å bygge varemerket Anna Anka, sier Anna Anka til Seher.no når vi møter henne i forbindelse med hennes norgesbesøk sist uke.
 
Den bitre skilsmissen til Paul har derimot ikke skremt Anna fra framtidige giftermål. For at hun kommer til å gifte seg igjen, det er hun helt sikker på.


- Når og hvem som kommer inn i mitt liv, det er noe man ikke kan kontrollere. Så får man etter hvert se hvem Anna Anka gifter seg med igjen. Man skal alltid være gift. Jeg har feilet to ganger, så jeg får håpe på at den fungerer med den tredje, smiler hun.

39-åringen, som i år har vært å se på svensk TV med programmet «I form med Anna Anka», har fra før av to barn. Nå avslører hun at hun også ønsker seg flere smårollinger senere i livet. 

- Ja, jeg er fortsatt ung. Jeg elsker barn, jeg synes de er helt fantastiske. Hvis jeg treffer den rette personen og føler at kjemien er der - kunne jeg absolutt ønske å få et barn til. Så får de etter hvert ta hånd om sin mamma. Jo flere barn, jo bedre, sier Anna Anka, som frykter at det kan ende med mer enn ett barn...

- Med min uflaks får jeg vel tvillinger eller trillinger. Da hadde jeg blitt en stor Anna Anka. Jeg hadde blitt en gås, ler hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Anna Anka til norske Skal vi danse?  

Se video med Anna Anka her:[obj:media:9200]