- Ja, jeg har tatt botox

Men realitystjernen hevder at hun aldri har gjort noe med rumpa.

NESEKOMPLEKS: - Det som er morsomt, er at nesen min også er mitt største usikkerhetsmoment. Jeg vil alltid gjøre noe med nesa, sier Kim Kardashian. Foto: Stella Pictures
NESEKOMPLEKS: - Det som er morsomt, er at nesen min også er mitt største usikkerhetsmoment. Jeg vil alltid gjøre noe med nesa, sier Kim Kardashian. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (29) har tidligere uttalt at hun hatet kroppen sin da hun var i puberteten. Nå avslører 29-åringen nok en hemmelighet, nemlig at hun ikke har noe imot å fikse på eget utseende.


- Jeg er ikke imot plastiske operasjoner i det hele tatt. Selv har jeg prøvd botox tidligere, men det er også alt jeg har gjort, sier Kardashian til ABC News Nightline's.

Samtidig hevder hun at hun aldri har gjort noe med nesen sin.

- Det som er morsomt, er at nesen min også er mitt største usikkerhetsmoment. Jeg vil alltid gjøre noe med nesa. Jeg gikk faktisk til legen og han viste meg hvordan den ville se ut etter et inngrep. Jeg gjorde ikke noe med den, for jeg ville ikke ligne meg selv etterpå.

Skal man tro "Keeping Up With The Kardashians"-stjernen er også rumpa hennes av den naturlige sorten.

- Rumpa mi... De ryktene tror jeg aldri jeg får avlivet. Ingen rumpeimplantater, ingen injeksjoner eller ingenting annet, sier hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får drapstrusler etter tenåringsflørt