- Ja, jeg har prøvd Tinder

Gullruten-aktuelle Ida Fladen kastet seg på dating-trenden.

SEOGHØR.NO: Programleder Ida Fladen (28) har høstet gode kritikker for NRK-serien «Prosjekt Perfekt». I serien testet 28-åringen ut ulike livsstiler for å prøve å «få det perfekte liv».

I serien medvirket også Fladens daværende kjæreste Aleksander Austnes, men etter at kameraene ble skrudd av avsluttet de to forholdet.

Etter bruddet har Ida Fladen begynt å date igjen, og fortalte til Seoghør.no i slutten av mars, i forbindelse med offentliggjøringen av «Gullruten»-nominasjonene, at hun har testet ut den populære dating-appen Tinder:

- Ja, jeg har prøvd Tinder. Jeg har vært på én date faktisk. Det gikk greit det, men det ble ikke noe mer. Det ble et par dates, men ikke noe mer enn det.

PREMIEREFEST: Blogger Linnea Myhre og programleder Stian Blipp på premierefesten til «Prosjekt Perfekt» med Ida Fladen. Foto: FameFlynet Norway
PREMIEREFEST: Blogger Linnea Myhre og programleder Stian Blipp på premierefesten til «Prosjekt Perfekt» med Ida Fladen. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Hun forteller videre at det er dårlig med sjekking på byen:

- Det er det faktisk dårlig med. Jeg er ikke så god på den sjekkinga uansett, jeg. Så jeg holder meg litt unna det.

«Gullruten»-favoritt

Fredag 9. mai deltar 28-åringen på den årlige prisutdelingen «Gullruten» i Bergen, hvor hun er nominert i hele fire kategorier for sin debut som programleder i «Prosjekt Perfekt».

- Det er veldig stas at mange likte serien, og har satt pris på at jeg brettet meg ut på TV. Og selvfølgelig utrolig hyggelig med de nominasjonene. Det er veldig uventet. Det er jo det første TV-programmet jeg har gjort, så å være en del av fire nominasjoner er kjempekult, sier hun videre.

«Prosjekt perfekt» er nominert i kategorien for «Beste magasin og livsstil», «Beste nye programserie» og «Beste nyskapning». Dessuten er Ida selv nominert til «Beste kvinnelige programleder» og «Årets tv-navn».

Seoghør.no sender «Gullruten» live fredag kveld!

LES OGSÅ: Helse-shaken eksploderte i studio