Bianca Ingrosso:

- Ja, jeg har operert puppene

Svarer endelig på ryktene.

INNRØMMER: Bianca Ingrosso bryter tausheten om operasjonsryktene. Foto: Skjermdump Instagram
INNRØMMER: Bianca Ingrosso bryter tausheten om operasjonsryktene. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden i våres har det gått rykter om at den svenske influenseren Bianca Ingrosso (27) har lagt seg under kniven - rettere sagt operert brystene.

Til nå har influenseren holdt seg taus om ryktene, til tross for at hun selv har innrømmet at hun nærmest daglig får spørsmål om nettopp dette.

Nå innrømmer Ingrosso at ryktene stemmer.

Det gjør hun i en video på Youtube, hvor hun svarer på spørsmål fra følgerne sine. Der har hun altså nok en gang fått spørsmål om det stemmer at hun har lagt seg under kniven.

- Ja, jeg har operert puppene. Det har ingenting med å gjøre at jeg vil være uærlig mot dere, eller noe annet. Jeg har bare ikke følt at ærligheten min kan havne trygt i fanget deres, noe som gjør at det kan havne tilbake på meg og lande helt feil, svarer hun ærlig.

UTBRUDD: Bianca og Benjamin Ingrosso og Pernilla Wahlgren i «Wahlgrens verden» har en intens diskusjon i bilen. Video: Discovery+. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

- Så for min egen helse har jeg ikke snakket om det. Folk er gærne der ute, legger hun til.

Videre forklarer Ingrosso at hun tidligere hadde større bryster, men at de «forsvant» i forbindelse med at hun deltok i den svenske versjonen av «Skal vi danse». Det skal ha skyldtes at hun raste ned i vekt.

- Jeg var veldig bekvem med de små puppene mine, og jeg var også bekvem med at de var i ulik størrelse (...). Jeg hadde virkelig ingen problemer med det, men jeg kjente ikke igjen kroppen min uten de store puppene som jeg alltid har hatt.

På spørsmål om inngrepet gjorde vondt, innrømmer Ingrosso at det gjorde ekstremt vondt. Hun forklarer imidlertid at hun ikke angrer på avgjørelsen.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Ingrosso har tidligere vært åpen om at hun har sprøytet inn fillers i ansiktet, spesielt i leppene. Det fikk man blant annet se i familiens realityserie «Wahlgrens Värld».

LES OGSÅ: Uenig i kritikk: - Må tåle det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer