- Ja, jeg har operert nesen

Realitystjernen la seg under kniven for å bedre selvbildet.

NYOPERERT: Forrige torsdag ble Vienna Girardi avbildet med bandasje i ansiktet på flyplassen i Texas. Det hadde da gått få dager etter neseoperasjonen.  Foto: All Over Press
NYOPERERT: Forrige torsdag ble Vienna Girardi avbildet med bandasje i ansiktet på flyplassen i Texas. Det hadde da gått få dager etter neseoperasjonen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Realitystjenen Vienna Girardi (25) innrømmer til Us Weekly at hun la seg under kniven i midten av juli. Blondinen var nemlig svært misfornøyd med eget utseende.

- Noen ganger ser man skjønnheten annerledes når man ser seg selv i offentligheten. Jeg gikk gjennom livet og satte spørsmålstegn ved speilbildet mitt, men nå smiler jeg når jeg ser meg i speilet. Dersom det får deg til å føle deg bedre, sier jeg at man bør gjøre det, sier 25-åringen om det å ta plastisk kirurgi til nettstedet.

Stjernen innrømmer imidlertid at inngrepet har ført til at hun har store smerter.

- Det er bare noen få dager siden operasjonen min, så jeg har masse smerter, men gleder meg til å se min nye nese, sa hun i forrige uke. 

Girardi ble kjendis etter at millioner av amerikanske TV-seere fulgte med da piloten Jake Pavelka i fjor fridde til henne i realityserien «Ungkaren». I juni tok forholdet imidlertid slutt, og kort tid etter møtte Girardi en ny mann.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stormet gråtende ut av TV-studio  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer