RYNKEFRI: De dype furene som Gordon Ramsay tidligere hadde i ansiktet, har blitt betraktelig redusert. Her sammen med kona Tara Ramsay. Foto: Stella Pictures
RYNKEFRI: De dype furene som Gordon Ramsay tidligere hadde i ansiktet, har blitt betraktelig redusert. Her sammen med kona Tara Ramsay. Foto: Stella PicturesVis mer

Ja, jeg har operert bort rynkene

Kjendiskokk innrømmer at han har lagt seg under kniven...

SEHER.NO: Gordon Ramsay (42) innrømmer at han har gått igjennom smertefulle kosmetiske operasjoner, for å fjerne rynkene i ansiktet.

- Moren min sa det var smilelinjer. Jeg kunne takle det når jeg var 21 år, men ikke som 42, forteller kokken til Radio Times.

Stjernekokken Ramsay har en rekke restauranter med Michelin-stjerner, men er nok likevel mest kjent for norske TV-seerne for TV3-programmene "Hell’s Kitchen" og "Ramsay's Kitchen Nightmares" - den britiske versjonen av "Hellstrøm rydder opp".  

Gordon forteller også Radio Times, at det var Simon Cowell som tipset ham om hvordan han kunne få kinnene sine rynkefri.

- Simon Cowell foreslo at nå, som jeg gjør suksess i Amerika, burde jeg gjøre noe med utseendet. Så jeg fylte ut de dype linjene. Det gjorde vondt.

Neste sommer kommer bannemaskinen Gordon Ramsay til Norge for å være med på Gladmatfestivalen i Stavanger.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ny sjokkbeskjed for stjernekokk