- Ja, jeg har operert ansiktet

Bristol Palin hevder hun ble tvunget til å besøke kirurgen.

ETTER: Slik så Bristol ut da hun i forrige uke viste seg fram for fotografene. Nå innrømmer hun at hun har operert ansiktet. Foto: All Over Press
ETTER: Slik så Bristol ut da hun i forrige uke viste seg fram for fotografene. Nå innrømmer hun at hun har operert ansiktet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Da den amerikanske topp-politikeren Sarah Palins datter, Bristol (20), viste seg fram på den røde løperen under Candie's Foundations gallamiddag forrige uke, var det mange som fikk seg litt av en overraskelse.

At 20-åringen hadde gått ned i vekt var én ting, men det var ansiktet hennes som fikk det meste av oppmerksomheten.

Kjeven hennes så totalt annerledes ut. Samtidig var kinnbenene mye mer fremtredende enn tidligere.

Nå bekrefter den tidligere «Dancing With The Stars»-deltageren at hun har operert ansiktet. Det skriver National Enquirer. Palin skal ha lagt seg under kniven i desember, men hevder hun ikke er forfengelig.

- Ja, operasjonen forbedret utseendet mitt, men den var nødvendig av medisinske grunner, forteller 20-åringen til Us Weekly ifølge nettstedet.

Palin hevder inngrepet var nødvendig for å kjeven og tennene hennes kunne omstille seg i forhold til hverandre. Da hun vokste opp brukte hun tannregulering. Den gang skal legen hennes ha forberedt henne på at hun måtte operere en dag.

- Jeg ser eldre og mer moden ut, og har ikke det tykke lille babyansiktet lenger. Jeg ville ikke tatt plastisk kirurgi med mindre jeg var i en ulykke eller noe fælt skjedde, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med ansiktet hennes?