- Ja, jeg har løyet - unnskyld!

Ingenting av det hun har sagt er sant.

INNRØMMER «LØGN»: Megan Fox sier til Interview Magazine at hun ikke har vært helt ærlig med pressen de siste årene.  Foto: All Over Press
INNRØMMER «LØGN»: Megan Fox sier til Interview Magazine at hun ikke har vært helt ærlig med pressen de siste årene. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Megan Fox (24) har de siste årene blitt en av Hollywoods mest kjente, og mest ettertraktede unge skuespillerinner.

Den 24 år gamle skjønnheten er også regnet som en av verdens mest sexy kvinner.

Oppmerksomheten hun fikk fra mediene etter at hun slo gjennom i den første «Transformers»-filmen for tre år siden, har imidlertid ikke bare vært enkel for skuespillerinnen.

Og 24-åringen har sjokkert mange med sine svært åpne og frittalende uttalelser til mediene.
 
Blant annet har Megan «innrømmet» at hun har slitt med selvmordstanker, at hun tror hun kan være schizofren, at hun kun har hatt sex med to menn, og at hun har tatovert navnene til sine tidligere kjærester på kroppen.

Uttalelser som «hvis jeg kunne vært Angelina Jolies kjæreste, ville jeg vært lykkelig», «Jeg vil spise Robert Pattinson» og «Olivia Wilde er så sexy at hun gjør at jeg får lyst til å kvele en fjell-okse med mine bare hender», har heller ikke bidratt til å gi hennes mindre pressedekning.

Nå viser det seg imidlertid at nesten alt skuespillerinnen har sagt, er usant.

Til amerikanske Interview magazine avslører nemlig Fox at hun har «løyet» om livet sitt, slik at hun skal få være i fred fra mediene.

Ved å dryppe usannheter til pressen har hun klart å verne om sitt privatliv, dog på en litt utradisjonell måte.

- Tidligere har jeg vært veldig tilbakeholden med å fortelle sannheten om meg selv, eller la folk komme for tett innpå meg. Jeg har sagt en del ting for å villede folk i forhold til hva som egentlig skjer i livet mitt. Jeg har faktisk lokkhet mediene til å skrive disse usannhetene, og det beklager jeg, sier hun til Interview. 

Ifølge skuespillerinnen er hun blitt så vant til at mediene vender og vrir på alt hun sier, at hun ikke lenger ønsker å gi så mye av seg selv. 

- Det der skjer så mye at jeg egentlig ikke har lyst til å åpne munnen eller snakke mer, for alt jeg sier blir så skandaløst. Det sliter deg ut. Jeg leser ikke tingene om meg lenger, jeg hører bare om det når det når uakseptable tilstander og jeg må gjøre «damage control». Jeg har skjønt nå at jeg er på et sted i livet der jeg ikke lenger føler for å dele. Men jeg ønsker egentlig ikke å lure folk eller holde dem på avstand heller, for det får meg ingensteder, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slik slår Megan tilbake