FORELSKET: - Vi møttes på fest. Det var kjærlighet ved første blikk, sier Knut Arild Hareide om kjæresten. Foto: SCANPIX
FORELSKET: - Vi møttes på fest. Det var kjærlighet ved første blikk, sier Knut Arild Hareide om kjæresten. Foto: SCANPIX Vis mer

- Ja, jeg har kjæreste

Knut Arild Hareide har funnet lykken med medisinstudent.

SEHER.NO: Tidligere miljøvernminister Knut Arild Hareide (35) møter sommeren som en forelsket mann. Hans nye kjæreste er Solveig (28).

- Jeg kan bare snakke for meg selv. Men jeg forelsket meg umiddelbart, forteller Hareide til Se og Hør Weekend.

Den tidligere KRF-ministeren er svært så hemmelighetsfull rundt forholdet, men han kan avsløre at hun er en 28 år gammel medisinstudent.

- Vi møttes på en fest i desember, og har vært kjærester siden. Vi bor ikke sammen ennå. Solveig er 28 år og studerer medisin, sier han.

Ryktene har tidligere svirret om at Hareide er homofil, rykter Hareide selv ikke tar så tungt.

- Jeg lot meg intervjue av Dagbladet om homseryktene rett etter at jeg ble miljøvernminister. Den reportasjen bidro til å ta livet av ryktene, samtidig som jeg fikk en fin anledning til å fremme mitt syn på homofili. Det var viktig for meg. Jeg har homofile venner og er opptatt av at homofile skal respekteres. Men selv er jeg altså hetero. Det er vel slått fast en gang for alle, sier han til bladet.

LES OGSÅ: - Jeg har jo kjæreste