- Ja, jeg har hatt trekantsex

Lady Gaga avslører hemmeligheter fra sitt ville sexliv.

<strong>KONTROVERSIELL:</strong> Den frittalende Lady Gaga legger ikke mye imellom. Nå innrømmer hun gladelig at hun har hatt trekantsex.  Foto: Stella Pictures
KONTROVERSIELL: Den frittalende Lady Gaga legger ikke mye imellom. Nå innrømmer hun gladelig at hun har hatt trekantsex. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den unge superstjernen Lady Gaga (25) er vant til sjokkere, og nå avslører «Monster»-sangerinnen at hun også har eksperimentert en del i sengen.

Denne uken fortalte Gaga nemlig at hun har hatt trekantsex, men 25-åringen nektet å avsløre kjønnene på sexpartnerne.

- Jeg har vel det, ja. Men jeg vil ikke avsløre for mye, jeg kan bare si sannheten, sa stjernen ifølge The Sun i et amerikansk radiointervju.


Superstjernen har tidligere fortalt at hun mistet jomfrudommen som tenåring, men at det var en forferdelig opplevelse. Ifølge henne selv, var hun nemlig ikke helt forberedt på det som ventet.

- Jeg mistet ikke jomfrudommen før jeg var 17 år gammel. Men jeg må si at selv da var jeg ikke klar for det. Det var en forferdelig opplevelse.

25-åringen ble nylig singel etter at hun i starten av mai kunne avsløre at forholdet med bareieren Luc Carl hadde tatt slutt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Raste mot Gaga foran sjokkert publikum  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer