- Ja, jeg har gått ned en del

Johanna Grønneberg var for «feit for Hollywood». Nå har hun blitt treningsmodell.

BLIR MODELL: En tydelig slankere Johanna Grønneberg blir denne høsten å se som modell for treningsklærne til Mitchi. Foto: Mitchi
BLIR MODELL: En tydelig slankere Johanna Grønneberg blir denne høsten å se som modell for treningsklærne til Mitchi. Foto: Mitchi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se «backstage»-bildene fra Johanna Grønnerbergs photoshoot med Mitchi nederst i saken!

SEHER.NO: Den tidligere MTV-medarbeideren Johanna Grønneberg Mesa (31) var i fjor å se i TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood». Nå er den blide 31-åringen igjen tilbake i rampelyset. Men denne gangen på en ganske så annen måte.

Grønneberg blir nemlig å se som fjeset for Mitchis norske treningsklær.

- Jeg synes jo det er veldig kult å bli sett på som en modell for et norsk treningsmerke når jeg har «vært for feit for Hollywood» så lenge, sier Johanna Grønneberg, som fleipet med nettopp dette da hun var med «Ja, vi elsker Hollywood», til Seher.no.

Johanna har, mens hun har vært hjemme i Norge denne våren og sommeren, vært personlig trener og salinstruktør både hos Myrens treningssenter, samt Elixia. Og det var under en time på Elixia at en kvinne ved navn Janne Grov i Mitchi kom opp til henne og spurte om hun ville fronte deres høstkampanje.

- Jeg synes selvfølgelig det er utrolig kult å få komplimenter for kroppen min hjemme i Norge, når det er som det er i Los Angeles. Det er en utrolig kul ting når spesielt vi jenter kan ha selvtillit nok til å skryte av hverandre. Om vi ikke er så flinke til å gi hverandre komplimenter, så mener vi det i hvert fall når vi først sier det. I LA er de altfor falske, sier hun.

Den norske TV-kjendisen legger ikke skjul på at hun har gått ned flere kilo siden hun var å se i det hardtsatsende Hollywood-programmet i regi av TVNorge for over ett år siden.

- Ja, jeg har gått ned en del. Jeg har alltid trent mye, men nå som jeg er såpass seriøs i jobben som personlig trener er det klart jeg har trappet opp på treningen, forteller Grønneberg, som ikke har sultet seg til vektnedgangen.

- Jeg spiser akkurat det samme - om i hvert fall like mye. Men jeg skal innrømme at det gjør vondt inni meg når manageren min i USA klapper meg tilfreds på skulderen og sier at det var bra jeg kom til fornuft til slutt. Han tror nemlig at jeg bare endelig har slanket meg. Hard jobbing blir ikke verdsatt i Hollywood, verken den ene eller den andre veien.

- Hvor mye har du gått ned?

- Det vet jeg ikke. Jeg har aldri veid meg egentlig, jeg tar det alltid bare på hvordan jeg føler meg, jeg, sier 31-åringen.

Hun retter en pekefinger mot enkelte norske jenter, selv om hun mener nordmenn er flinkere enn amerikanerne i forhold til slankepress.

- Vi er ikke helt feilfrie. Det er dessverre altfor mange jenter der ute som tror at en tynn kropp er veien til å komme på TV eller å bli kjendis. Jeg kunne ønske jeg kunne møte alle unge jenter som vil den veien, og si til dem at tenk mer på hva som kommer ut av kjeften din enn hva du putter inn i den!

Og:

- Talentet ditt må vises på hva du har å melde ikke på hvor mange kilo du har gått ned. Slutt å lag blogger på hvor langt dere har løpt og hva dere har spist og ikke spist. Skriv om hva dere mener, hvor dere vil i verden, skriv om planene og drømmene deres - det er det som er inspirerende! sier Mitchi-modell og TV-profil Johanna Grønneberg til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Her blir de nakne og holder på  

Se «backstage»-bildene fra Johanna Grønnerbergs photoshoot med Mitchi her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer