KJÆRESTE: Artist Tooji Kesthkar avslører i et intervju med VG at han har funnet kjærligheten.  Foto: Andreas Fadum
KJÆRESTE: Artist Tooji Kesthkar avslører i et intervju med VG at han har funnet kjærligheten. Foto: Andreas FadumVis mer

- Ja, jeg har funnet kjærligheten

Tooji Keshtkar sto fram som homofil i juni. Nå røper artisten at han er forelsket.

SEOGHØR.NO: I juni i år sto artist og tidligere MGP-deltager Touraj Keshtkar (28), bedre kjent som Tooji, fram som homofil i et intervju med nettstedet Gaysir.no.

I et intervju med VG forteller Tooji nå at han har funnet lykken:

- Ja, men jeg kommer ikke til å si med hvem. Folk får tolke smilet mitt.

Det var i et intervju med TV 2-programmet «God kveld Norge» for noen uker siden, at Tooji først avslørte sin nye sivilstatus.

Tidligere er det flere ganger blitt stilt spørsmål rundt sangerens seksuelle legning, men det var først i sommer han valgte å svare på dem.

Det var i forbindelse med slippet av kunstprosjektet og sangen «Father» at han valgte å stå frem. 

Saken fortsetter under bildet.

TALENTFULL: Tooji representerte Norge under Eurovision Song Contest 2012 i Baku i Aserbajdsjan i 2012 med låta «Stay». Siden den gang er han dessuten blitt barnebokforfatter og -illustratør. Foto: Andreas Fadum
TALENTFULL: Tooji representerte Norge under Eurovision Song Contest 2012 i Baku i Aserbajdsjan i 2012 med låta «Stay». Siden den gang er han dessuten blitt barnebokforfatter og -illustratør. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Takker brødrene for støtten

I låtens musikkvideo simulerer Tooji at han har sex med en mannlig prest, spilt av skuespiller Rune Haraldsen, ved alteret i Frogner kirke. Den eksplisitte videoen bidro til at han mistet jobben sin som MGPjr-programleder. 

-  Jeg har definitivt møtt mye motstand i denne prosessen, det var jo veldig kjipt å bli sparket fra NRK på grunn av dette. Samme prosjektbeskrivelse som jeg ga til kirken, ga jeg også til NRK, sa han ifølge Kjendis.no. 

NRK presisterte på sin side at det var Tooji som valgte musikkvideoen over MGPjr-jobben.

Det som har betydd mest for Tooji etter han var åpen om sin legning, var støtten han fikk fra brødrene.

- De sto i frontlinjen og kjempet for meg. Presset bidro til en ekte aksept fra dem. Det at de nå aksepterer homofili selv om de har sin oppvekst fra Iran, der det absolutt ikke er aksept for homofili. Det var det som rørte meg mest, sier 28-åringen til VG i dag.

LES OGSÅ: Orker ikke selvopptatte gutter

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.