- Ja, jeg har følelser for én av dem

«Jakten»-bonden innrømmer at det blir sterkere og sterkere.

HEMMELIGHETSFULL: - Akkurat det får vi nok snakke om på et senere tidspunkt, sier Jostein Sundby på spørsmål om han har innledet et forhold til én av sine friere. Foto: TV 2
HEMMELIGHETSFULL: - Akkurat det får vi nok snakke om på et senere tidspunkt, sier Jostein Sundby på spørsmål om han har innledet et forhold til én av sine friere. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I «Jakten på kjærligheten» er Jostein Sundby (50) en av de fire bøndene som jakter på sin store kjærlighet denne høsten. For øyeblikket har den blide Vestfold-bonden tre friere igjen å velge mellom, og spenningen er derfor stor i om han til slutt velger Gry Kristoffersen, Mari Edvardsen eller Kristin Nilsen.

Til Seher.no avslører 50-åringen at han har fått følelser for én av de tre kvinnene.

- Ja, jeg har fått følelser for én av dem. Og jeg kan jo si så mye som at de følelsene bare blir sterkere og sterkere. Det er vanskelig å gi nok til én, og samtidig holde igjen hos de andre, forteller Sundby til Seher.no.

- Er det sånn at du har innledet en romanse til denne kvinnen, Jostein?
 
- Akkurat det får vi nok snakke om på et senere tidspunkt, sier han hemmelighetsfullt.

Det som i hvert fall er sikkert er at det i kveldens episode «Jakten på kjærligheten» oppsto små gnisninger mellom spesielt to av Kvelde-bondens friere, Gry og Mari. Mari ga nemlig klart uttrykk for at frierkonkurrenten ofte så sitt snitt til å forstyrre når hun hadde alenetid med bonden.

- Jeg kunne virkelig tenkt meg å få ham for meg selv, slik at jeg kunne blitt ordentlig kjent med han - uten disse andre damene, sa Mari i mandagens program.

Til Seher.no innrømmer Jostein at det av og til var litt spenninger mellom de to.

- Det var en humoristisk spenning mellom Gry og Mari, ja. Men det lå som sagt mye humor i det. Men det stikker vel litt under det også, her er det jo snakk om to verbale kvinner, forteller Jostein lattermildt.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Tok til tårene på vei hjem fra Jakten