LA OPP: I november i fjor bestemte Steffen Iversen seg for å legge opp som fotballspiller. Her side om side med Erik Hagen og John Arne Riise under avspilling av nasjonalsangen før EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Malta og Norge i 2007. Foto: NTB scanpix
LA OPP: I november i fjor bestemte Steffen Iversen seg for å legge opp som fotballspiller. Her side om side med Erik Hagen og John Arne Riise under avspilling av nasjonalsangen før EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Malta og Norge i 2007. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ja, jeg har fått ny kjæreste

Den tidligere landslagsstjernen Steffen Iversen har funnet lykken på ny - kort tid etter skilsmissen med kona.

Publisert
SEOGHØR.NO: Steffen Iversen (36) har funnet kjærligheten igjen. For noen uker siden kunne Se og Hør avsløre at han ikke hadde bodd sammen med sin engelske kone, Anna Crane Iversen (38), på lange tider og skal skilles.

Nå bekrefter den tidligere landslagsstjernen og proffspilleren at han har forelsket seg på nytt – i smellvakre Julie Hegle (27) fra Trondheim.

- Ja, det er riktig at jeg har fått meg ny kjæreste. Vi har vært sammen en stund og jeg har det veldig bra, sier Steffen Iversen til Se og Hør.

Steffens nye flamme har de siste årene studert juss i Trondheim. Hun har en sønn på snart fire år og var i 2005 med i finalen i Miss Norway. Tre år senere satt hun i juryen i landsdelsfinalen for missekåringen.

Etter en eventyrlig og suksessrik karrière som fotballproff i utlandet – blant annet i den engelske toppklubben Tottenham, flyttet Steffen Iversen hjem til Norge for godt i fjor vinter. Kona og hans to barn ble igjen i England.

Nå jobber den tidligere Rosenborg-strategen for TV-kanalen C More, som ekspertkommentator i sendingene fra Tippeligaen.

I denne ukens Se og Hør kan du se eksklusive bilder av Steffen Iversen og hans nye kjæreste Julie.

LES OGSÅ: Miley Cyrus foreldre har funnet tilbake til hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer