- Ja, jeg har fått meg kjæreste

Den tidligere «Ungkaren»-deltageren bekrefter at hun har funnet lykken.

IKKE LENGER SINGEL: Kari Fosse, som her er avbildet sammen med Jørgen Festervoll under «Ungkaren 20 vs. 40»-premieren i 2009, har fått seg kjæreste.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
IKKE LENGER SINGEL: Kari Fosse, som her er avbildet sammen med Jørgen Festervoll under «Ungkaren 20 vs. 40»-premieren i 2009, har fått seg kjæreste. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: I 2009 var Kari Fosse (24) med til Sør-Afrika for å kjempe om kjekkasen Jørgen Festervoll (31) i TVNorge-programmet «Ungkaren 20 vs. 40». Men eventyret tok brått slutt da hun ble sendt ut av programmet.

Etter den tid har den flotte jenta vært singel. Fram til nå. Til Seher.no bekrefter nemlig 24-åringen at hun funnet kjærligheten med VG Nett-journalisten Atle Jørstad (25).

- Ja, jeg har fått meg kjæreste, sier hun til Seher.no.

De to skal ha møttes i begynnelsen av sommeren, men det er først nylig at de «offisielt har blitt et par».

- Det føles bra, han er en fin fyr, sier en noe hemmelighetsfull Kari Fosse til Seher.no.

I januar begynner Molde-jenta på skole i Oslo. Da blir hverdagen også litt enklere for paret, ettersom Atle også bor i hovedstaden.

Men om VG Nett-journalisten Atle er hennes store kjærlighet, det får tida vise, mener den tidligere «Ungkaren»-deltageren.

- Det får vi se på, dette er jo ganske nytt, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Har ikke fått én krone for hit-låt