- Ja, jeg har fått meg kjæreste

Snaue tre år etter skilsmissen, er nyforelskede Benedicte Adrian lykkeligere enn noensinne.

FORELSKET: Benedicte Adrian avslører til Se og Hør at hun har fått seg kjæreste. Foto: Se og Hør
FORELSKET: Benedicte Adrian avslører til Se og Hør at hun har fått seg kjæreste. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september 2011 avslørte Se og Hør at Benedicte Adrian (50) og hennes franske ektemann gjennom 13 år, piloten Gauthier Mouton (50), hadde gått fra hverandre.

Nå er hun lykkeligere enn noensinne!

På sommerpremieren av showet «The Beatles 1963» i Tønsberg, viste artisten fram sin nye kjæreste, eventmanageren Jann Finsveen (51).

- Det stemmer at Jann og jeg er sammen. Det har vi vært en god stund, avslører Benedicte til Se og Hør.

– Jeg har det veldig bra for tiden, og det er mye på grunn av Jann. Han er en så bra mann. Jeg visste det jo på en måte med en gang jeg traff ham, men nå ser jeg hver dag hvilken fantastisk mann han er, forteller hun, i intervjuet du kan lese i sin helhet i Se og Hør Weekend.

I SALG NÅ: I Se og Hør Weekend kan du lese mer om det nye paret. Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG NÅ: I Se og Hør Weekend kan du lese mer om det nye paret. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Tidligere i sommer fortalte hun at hun var klar for å date igjen.

- Først det siste halve året har jeg ristet av meg tungsinnet og fått lyst til å møte folk igjen, også som artist. Nå er jeg utadvendt og klar, sa hun i et intervju med Dagbladet.

Adrians to barn bodde i Frankrike til foreldrene skilte seg, og måtte venne seg til en ny hverdag i Norge. Da Benedicte var med i MGP i 2012, fortalte hun at flyttingen til Norge hadde gått strålende for begge.

- De synes det er deilig, de elsker det. Og så har de den rikdommen å ha to land, to kulturer og to språk. De kan kjøre ping-pong mellom de to tingene og velge det beste fra de to verdenene. Det går bra med dem. De trives godt i Norge og har alltid vært stolte av å være norske. De snakker bra norsk, og det går veldig bra, sa hun til Seoghør.no.

SUPERDUO: Adrian slo gjennom med popduoen Dollie de Luxe i 1980 sammen med Ingrid Bjørnov. De to er fortsatt gode venner - 34 år senere. Foto: Se og Hør
SUPERDUO: Adrian slo gjennom med popduoen Dollie de Luxe i 1980 sammen med Ingrid Bjørnov. De to er fortsatt gode venner - 34 år senere. Foto: Se og Hør Vis mer

Benedicte slo gjennom som artist med barndomsvenninnen Ingrid Bjørnov (50) i gruppen Dollie de Luxe. I 1984 representerte de Norge i Grand Prix-finalen med «Lenge leve livet».

I vår lanserte hun sin nye singel «Full narkose», og utover 2014 vil hun lansere flere nye låter på norsk.

LES OGSÅ: Lei livet som husmor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer