FORELSKET: Nanna Dahlen fra «Paradise Hotel» bekrefter til Seher.no at hun ikke lenger er ungkarskvinne. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FORELSKET: Nanna Dahlen fra «Paradise Hotel» bekrefter til Seher.no at hun ikke lenger er ungkarskvinne. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Ja, jeg har fått kjæreste

Paradise-Nanna har funnet lykken.

SEHER.NO:  For to år siden var Nanna Dahlen en av Norges mest omtalte single jenter gjennom sin deltakelse i den første norske versjonen av realityserien «Paradise Hotel».

Men nå er singellivet over for den 24 år gamle Tønsberg-jenta.

Til Seher.no bekrefter hun at hun har funnet lykken med Maura-gutten Mats Weier Olsen (20).

- Ja, jeg har fått kjæreste. Vi har kjent hverandre en fire måneders tid, men det har først blitt alvor de siste 2-3 ukene, sier hun til Seher.no.

Nanna sier at de to - som begge studerer ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) i Oslo - traff hverandre gjennom felles kjente.

- Han er veldig ambisiøs, og det liker jeg. Dessuten er han snill, jordnær -  og veldig kjekk, selvfølgelig, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Tine: - Jeg ante ikke at de skulle trykke dette