- Ja, jeg har fått kjæreste

«Paradise Hotel»-deltakeren endret flytteplanene på grunn av kjærligheten.

SLUTT PÅ SINGELLIVET: «Paradise Hotel»-deltakeren Cathrine Tinnesand bekrefter til Seher.no at hun har funnet kjærligheten. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SLUTT PÅ SINGELLIVET: «Paradise Hotel»-deltakeren Cathrine Tinnesand bekrefter til Seher.no at hun har funnet kjærligheten. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Cathrine Tinnesand (25) fikk mye oppmerksomhet da hun tidligere i år festet med andre single ungdommer på TV i den skandaleombruste realityserien «Paradise Hotel».

Men nå er det slutt på singellivet for Bærumsjenta. Tinnesand bekrefter til Seher.no at hun har truffet en spesiell mann.

- Ja, jeg har fått kjæreste. Vi ble sammen i oktober, etter at vi møttes på et utested på Aker Brygge i Oslo.

Tinnesand vil etter kjærestens ønske ikke røpe navnet hans, men avslører at han er 14 år eldre enn henne og fra hennes hjemkommune Bærum.

Han er er utrolig sjarmerende og snill. Nå gleder vi oss til å tilbringe mye tid sammen i desember, sier hun til Seher.no.

Så forelsket er den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren - som til daglig jobber med hestemassasje - at hun har endret på planene om å flytte til Miami i januar.

- Jeg var i Miami på ferie i sommer, og hadde egentlig bestemt meg for å flytte dit, men det kan jeg ikke nå. Derfor er jeg i ferd med å kjøpe meg ny leilighet i Oslo, så jeg kan bo i nærheten av kjæresten min.


Ifølge Cathrine bryr ikke kjæresten seg om hennes fortid i «Paradise Hotel».

- Han visste ikke at jeg hadde vært med, da vi møttes, og har ikke sett noen av episodene før nå. Jeg er ikke redd for det at skal påvirke forholdet, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tvinges til å flytte «Paradise Hotel»