IKKE SINGEL LENGER: «Paradise Hotel»-deltageren Charlotta Hedlund bekrefter til Seoghør.no at hun ikke er lenger er singel.  Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
IKKE SINGEL LENGER: «Paradise Hotel»-deltageren Charlotta Hedlund bekrefter til Seoghør.no at hun ikke er lenger er singel. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.noVis mer

- Ja, jeg har fått kjæreste

Tre uker etter at hun hevdet hun ikke var interessert i et forhold, er Paradise-Charlotta ikke lenger en singel kvinne.

SEOGHØR.NO: Svenske Charlotta Hedlund (20) sjarmerte mange norske gutter da hun i forrige måned sjekket inn i årets versjon av TV3-serien «Paradise Hotel».

Nå har hun funnet lykken med en 24 år gammel nordmann.

Forelsket
- Ja, jeg er forelsket. Det er veldig deilig, sier Charlotta til Seoghør.no.

På premierefesten for den skandaleombruste TV3-serien, sa Charlotta til Seoghør.no at hun foretrekker norske gutter fremfor svenske.

Men 20-åringen - som torsdag måtte forlate realityserien da hun ble vraket av sin romkamerat Birger Dahl - la samtidig til at hun tvilte på om hun kom til å finne seg en kjæreste med det første.

- Jeg synes som regel at norske gutter er bedre enn svenske. Norske gutter er mer mandige. Om jeg skal ha kjæreste, så blir det norsk, men vi får se om jeg skal ha noen først.

Ler av utsagnet

Når Seoghør.no snakker med henne onsdag, ler hun av utsagnet.

- Sånn kan det gå. Det er veldig deilig å være forelsket.


Paret skal ha møtt hverandre før Charlotta reiste til TV-innspillingen i Mexico, men ble først mer enn venner i løpet av de siste ukene.

Fordi forholdet fortsatt er ferskt, vil ikke Charlotta røpe navnet på sin nye flamme, men legger ikke skjul på at han har alt hun ser etter i en mann.

- Han er muskuløs og har tatoveringer, også er han veldig romantisk, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Norske gutter bryr seg mer om hvordan de ser ut