DATET OMER: - Det stemmer at vi har datet. Omer har jeg kjent i mange år - helt siden jeg var 17-18 år gammel, forteller Natalia Davadi til Seher.no.
DATET OMER: - Det stemmer at vi har datet. Omer har jeg kjent i mange år - helt siden jeg var 17-18 år gammel, forteller Natalia Davadi til Seher.no.Vis mer

- Ja, jeg har datet Omer Bhatti

Men Ungkaren-Natalia nekter å tro at han er Jackos sønn.

SEHER.NO: Norske Omer Bhatti har fått voldsomt mye oppmerksomhet i verdenspressen etter at Michael Jackson gikk bort 25. juni i år. 25-åringen satt på første rad under den høytidelige minneseremonien for poplegenden, noe som fikk ryktene til å florere også utenfor Norges grenser.

Flere medier har nemlig spekulert i om Omer kan være Michaels fjerde barn og "hemmelige sønn", og at han nå har søkt om å bli DNA-testet for å bevise familietilknytningen.

Det som derimot er helt sikkert er det at Omer Bhatti er norsk - og at han tidligere har datet kvinnen som stakk av med Stig Kjos' hjerte under "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge...

- Det stemmer at vi har datet. Omer har jeg kjent i mange år - helt siden jeg var 17-18 år gammel, forteller Natalia Davadi (24) til Seher.no.

Omer og Natalia møtte hverandre gjennom dansingen, som betyr mye for begge. Men de to ble ble likevel aldri kjærester, selv om de har pleiet vennskapet siden den gang.

- Vi møttes ofte, men vi var jo ganske unge. Han bodde i Oslo, mens jeg bodde i Trondheim - og når vi skulle møtes måtte jo én av oss reise, noe som ikke er så lett når man er så ung.

Natalia, som igjen er blitt en singel kvinne etter bruddet med Stig Kjos i vår, innrømmer at det var forelskelse inne i bildet.

- Vi hadde "crush" for hverandre, vi likte hverandre godt. Etterpå har vi vært gode venner, forteller 24-åringen.

Den tidligere reality-deltageren har ikke lyst til å kommentere hvordan Omer Bhatti har det midt oppe i Michael Jacksons død og mediefokuset som følger med.

- I respekt for familien hans vil jeg ikke uttale meg om akkurat det, sier hun.

- Er Omer Michael Jacksons fjerde barn da, Natalia?

- Nei, det tror jeg nok ikke at han er, smiler hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han var den beste faren