FØR OG NÅ: Tone Damli Aaberge føler seg bra om dagen, og innrømmer i sin egen blogg at hun har gått ned mye. Bildet til høyre er tatt i september i år, bildet til venstre er tatt i forbindelse med promoteringen av "Skal vi danse" i 2006. Foto: Stella/TV2
FØR OG NÅ: Tone Damli Aaberge føler seg bra om dagen, og innrømmer i sin egen blogg at hun har gått ned mye. Bildet til høyre er tatt i september i år, bildet til venstre er tatt i forbindelse med promoteringen av "Skal vi danse" i 2006. Foto: Stella/TV2Vis mer

- Ja, jeg har blitt tynnere

Og Tone Damli Aaberge føler seg "veldig, veldig godt!"

SEHER.NO: Trine Grung og hennes mange blogginnlegg har fått mye oppmerksomhet de siste dagene.

Grung ble blant annet tatt av TVNorge-prosjektet "Bli ny: Mor og datter", etter at hun hetset Elin Tvedt i sin blogg.

Men Tvedt var ikke den eneste som har fått gjennomgå i Grungs mye omtalte blogg. Også artisten Tone Damli Aaberge (20) har fått høre det.

"En av Norges vakreste jenter spør du meg, men blitt VELDIG tynn...", skriver Grung i bloggen sin.

Etter at Seher.no skrev om saken i går, kommenterer Tone nå selv vekttapet i sin blogg.

"Eg tenkte eg skulle skrive ein par ord om det her, berre sånn at det ikkje skal tolkast feil. For ja, eg har kanskje blitt ein del tynnare, men over ein lang periode. Har ikkje gått inn for å gå ned i vekt, men det e rett og slett eit resultat av sunt kosthold og mykje trening. Dei siste to åra (etter eg blei sammen med min kjære, som e sunnheiten sjøl), har eg forandra vanane mine, til det positive! Men tru meg, vi ete godt og kosa oss ;)", skriver Tone i bloggen sin.

Og fortsetter:

"Det skal òg seiast at eg har blitt eldre, kroppen forandra seg, litt valpefeitt e vekk, og eg føle meg veldig, veldig godt! Eg skulle gjerne hatt breiare hofter og større puppa, men den gang ei, eg e som eg e, og eg trivs med det."

I fjor ble Tone Damli Aaberges kropp kåret til den mest sexy i hele verden av Seher.nos lesere. Hun kom også på tredjeplass i Se og Hørs kåring av Norges mest sexy kvinne.

Kanskje ikke så rart at Tone trives med seg selv...

Se hvor Tone havnet på "Kremtoppen" denne uken på Sol.no her. (ekstern link)

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Hun er hetere enn Tone