<strong>LYKKELIG:</strong> - Han er fin og velskapt, og alt står bra til med både mor og barn. Jeg er veldig glad, sier Ingrid Nordby, mest kjent som Benedicte i Hotel Cæsar, til Seher.no.  Foto: TV 2
LYKKELIG: - Han er fin og velskapt, og alt står bra til med både mor og barn. Jeg er veldig glad, sier Ingrid Nordby, mest kjent som Benedicte i Hotel Cæsar, til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

- Ja, jeg har blitt mamma

Cæsar-stjernen Ingrid Nordby ble mamma i helgen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I november i fjor skrev Seher.no at den tidligere «Hotel Cæsar»-stjernen Ingrid Nordby (30) ventet sitt første barn. Den gang bekreftet skuespilleren nyheten til Seher.no, men ville ikke si hvem barnefaren er.

Nå kan Seher.no avsløre at barnet har kommet til verden. Lørdag fikk Nordby nemlig en liten sønn.

- Ja, jeg har blitt mamma til en liten sønn. Han ligger faktisk og sover på magen min nå, forteller den lykkelige 30-åringen.

Til Seher.no forteller Nordby at barnet veide 3550 gram og var 52 centimeter høy da han kom til verden 12. februar.

- Han er fin og velskapt, og alt står bra til med både mor og barn. Jeg er veldig glad, sier hun.

Nordby ble for alvor kjent gjennom rollen som Benedicte i TV 2s populære såpeserie fra 2000 til 2008. I 2000 medvirket hun i kortfilmen «Hjem til jul», mens hun i 2007 var programleder for P4s «Sommerturné».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ingrid Nordby er gravid  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer