BLE MAMMA: - Det er veldig koselig å ha blitt mamma, jeg elsker det! Jeg trodde kanskje ikke at jeg hadde dette morsinstoinktet, men akkurat det kom fort til liv. Nå er jeg en skikkelig hønemor, forteller Emma Raanæs til Seher.no. Foto: Privat
BLE MAMMA: - Det er veldig koselig å ha blitt mamma, jeg elsker det! Jeg trodde kanskje ikke at jeg hadde dette morsinstoinktet, men akkurat det kom fort til liv. Nå er jeg en skikkelig hønemor, forteller Emma Raanæs til Seher.no. Foto: PrivatVis mer

- Ja, jeg har blitt mamma

Men reality-kjendisen innrømmer at graviditeten ikke var helt planlagt.

SEHER.NO: For cirka ett år siden skrev Seher.no at den tidligere "Ungkaren 20 vs. 40"-deltageren Emma Raanæs (23) hadde forlovet seg med sin kjære, Christoffer Berggren (24). Nå har paret kjøpt seg hus i Lillestrøm. I tillegg har de utvidet familien!

21. mai ble Emma nemlig mamma for første gang. Lille Emily kom nesten fire uker for tidlig, og veide 2.760 gram og var 45 centimeter da hun kom til verden.

- Det er veldig koselig å ha blitt mamma, jeg elsker det! Jeg trodde kanskje ikke at jeg hadde dette morsinstoinktet, men akkurat det kom fort til liv. Nå er jeg en skikkelig hønemor, sier hun til Seher.no.

I TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40" var 23-åringen en av dem som kjempet om å vinne Jessheim-kjekkasen Stig Kjos' hjerte. Den siste tiden har derimot livet hennes forandret seg radikalt med forlovelse, samboerskap, kjøp av hus - og nå altså en liten baby.

- Det er en helt annen tid nå enn det var da, ja. Men jeg har ikke forandret meg så mye, jeg er den samme jenta fortsatt - selv om jeg har mer ansvar, forteller Raanæs.

Og fødelen - den gikk knirkefritt.

- Fødselen gikk kjempebra, ja - over all forventning faktisk! Mye av det kan vi takke jordmoren Tanja Bårdsen for!

- Var babyen planlagt, Emma?

- Nei, den var vel kanskje ikke det. Men hun var selvfølgelig velkommen likevel. Christoffer er også kjempefornøyd, han er en stolt far.

Fødselen i seg selv gikk også kjempebra - over all forventning faktisk! Mye av det kan vi takke jordmoren Tanja Bårdsen for!
Nå planlegger det forelskede paret allerede et barn nummer to. Men den babyen kommer nok ikke helt ennå.

- Vi skal ha én til, men ikke før om tre år eller noe, smiler den tidligere Ungkaren-deltageren til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vi kalte hverandre ikke kjærester

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.