- Ja, jeg gleder meg til å bli pappa

Musikerstjernen Sivert Høyem ser frem til å få sitt første barn.

BLIR FORELDRE: Sivert Høyem og Helena Brodtkorb kan se frem til å få sitt første barn sammen på nyåret. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
BLIR FORELDRE: Sivert Høyem og Helena Brodtkorb kan se frem til å få sitt første barn sammen på nyåret. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere frontfigur i Madrugada, Sivert Høyem (35), går ikke bare svanger med nytt album. Som Se og Hør tidligere har skrevet blir han på nyåret også pappa for første gang.  

Til VG legger 35-åringen ikke skjul på at han ser frem til den begivenheten.

- Ja, jeg gleder meg til å bli pappa, sier Høyem, som ikke ønsker å avsløre om det blir en jente eller gutt, til avisen.

Høyem har vært sammen med bærumsjenta Helena Brodtkorb (25) i drøyt to år. De to hadde nylig blitt kjærester, da Se og Hør møtte dem under Øyafestivalen i august 2009. Siden har paret holdt en relativt lav profil, men på Spellemannsprisen og Costume Awards i fjor viste de seg arm i arm.

I disse dager er Høyem i sluttfasen med sin fjerde soloplate, «Long Slow Distance», som kommer i salg 16. september. Noen måneder etter plateslippet blir han altså far for første gang.

- Albumet er nok det mest eksperimentelle jeg har gjort. Mens de forrige soloplatene har vært folk- og americanainspirert, er det nye albumet inspirert både av fransk pop a la Francois Hardy, krautrock og norsk black metal fra 90-tallet, forteller Sivert Høyem til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sivert Høyem blir pappa  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer