OPP OG NED: Kirstie Alley har slitt voldsomt med vekten de siste årene, men nå vil hun på nytt slanke seg.  Foto: Stella Pictures
OPP OG NED: Kirstie Alley har slitt voldsomt med vekten de siste årene, men nå vil hun på nytt slanke seg. Foto: Stella PicturesVis mer

- Ja, jeg gikk opp 37 kg!

Da Kirstie Alley gikk på vekten for første gang på 15 måneder, begynte TV-stjernen å skrike...

SEHER.NO: - Vekta sa 103,4 kg som er min høyeste vekt noensinne. Jeg var så mye mer stygg enn jeg trodde, sier en svært åpenhjertig Kirstie Alley (58) til People magazine.

Den tidligere "Cheers"-stjernen Kirstie Alley hadde ikke vært på vekta på 15 måneder og fikk seg litt av en overraskelse.

- Jeg begynte å skrike, sier Alley i intervjuet. 

Da Alley var talsperson for slankeserien Jenny Craig, raste hun ned 34 kg og veide på sitt minste 65 kg. Men etter at hun forlot selskapet i 2007 har hun ikke trent, og flyttet treningsutstyret ut i garasjen. Dietten gikk også fra små porsjoner med lite kalorier, til takaway og pasta dynket i smør.

- Jeg datt av hesten. Det startet med nyttår 2008, rett etter at jeg forlot Jenny Craig. Når du er talsperson for Jenny Craig er det ansvar. Du har en person som står over deg hver uke når du går på vekta. Det var ekstremt suksessfullt. Men den første spikeren i kista var at jeg ikke måtte veie meg lenger. Jeg gikk bare berserk, sier hun.

Men nå har Alley nok en gang ambisjoner om å gå ned i vekt. Hun har planer om å ansette personlig trener, kaste smøret og stille i triatlon for å komme tilbake i bikiniform.

- Jeg må komme meg under 63 kg for virkelig å se bra ut. Jeg må jobbe som en gal.

- Forresten, vil du vite mitt virkelige mål? Mitt virkelige mål er alltid for lavt. Jeg elsker slik jeg ser ut på 58 kg. En gang under Cheers veide jeg rundt 67 kg og de ba meg gå ned rundt 9 kg. Jeg var ikke fet. Men de sa "vet du hva, du trenger å gå ned 9 kg". Og hvor etterlater det meg? På 58 kg. Det er der jeg har det tallet fra.

- Er du usikker på deg selv?

- Når jeg er overvektig vil jeg ikke gå ut. Med mine nærmeste venner, så ja. Men du ser meg ikke på en premiere da, sier hun.

- Jeg er klar for å jobbe. Jeg rotet det til, men jeg skal ikke fokusere på det, sier Alley om veien videre.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kelly Ripa viste frem tutnavlen