TILBAKE TIL NICK: - Han er min beste venn, og vi er fortsatt sammen hele tiden. Vi har definitivt funnet tilbake til hverandre. Vi vet ikke hva som vil skje framover, men akkurat nå henger vi bare sammen så mye vi kan, sier Miley Cyrus om sin gamle, nye Foto: All Over Press
TILBAKE TIL NICK: - Han er min beste venn, og vi er fortsatt sammen hele tiden. Vi har definitivt funnet tilbake til hverandre. Vi vet ikke hva som vil skje framover, men akkurat nå henger vi bare sammen så mye vi kan, sier Miley Cyrus om sin gamle, nye Foto: All Over PressVis mer

- Ja, jeg fant tilbake til eksen

Bare en uke etter bruddet, smiler lykken igjen til Miley Cyrus.

SEHER.NO: Tidligere denne uka ble det kjent at "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus (16) og hennes modellkjæreste Justin Gaston (20) har endt deres romanse, mindre enn ett år etter at de først ble avbildet sammen.

Ifølge kilder skal de to, som lenge har virket svært forelsket, ha bestemt seg for å avslutte forholdet forrige søndag.

- De har hatt problemer en stund. Det har vært tøft lenge i og med at Miley har jobbet og reist så mye, fortalte en venn av popstjernen til US Magazine for noen dager siden.

Nå innrømmer Cyrus at hun har funnet tilbake til eks-kjæresten, Nick Jonas (16).

- Han er min beste venn, og vi er fortsatt sammen hele tiden. Vi har definitivt funnet tilbake til hverandre. Vi vet ikke hva som vil skje framover, men akkurat nå henger vi bare sammen så mye vi kan, forteller 16-åringen radiostasjonen 107.5 The River in Tennessee.

9. juni ble de to observert sammen - mens de sto på jet-ski - på Tybee Island, der Cyrus spiller inn sin nye film, "The Last Song".

- Det så ut som om de hadde noe på gang, sier en kilde, ifølge People.

Cyrus og Jonas gjorde det slutt i desember 2007.

- Nå er familiene våre superhappy for at vi henger sammen igjen, medgir Hannah Montana-stjernen til radiokanalen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg elsker dem begge!