<strong>NERVØS RYBAK:</strong> - Jeg er også nervøs, jeg liker nemlig ikke å dra med meg folk på ting de ikke vil. Men det ser ut som hun klarer seg bra, sier Alexander Rybak til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
NERVØS RYBAK: - Jeg er også nervøs, jeg liker nemlig ikke å dra med meg folk på ting de ikke vil. Men det ser ut som hun klarer seg bra, sier Alexander Rybak til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Ja, jeg er veldig forelsket

Her viser Alexander Rybak seg for første gang med ny kjæreste.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Alexander Rybak og Maria nederst i saken!


SEHER.NO: Lørdag kveld er det klart for den prestisjefylte Spellemannsprisen i Oslo Spektrum. I forkant av showet ankom en rekke artister og personligheter den røde løperen, deriblant den norske vinneren av Eurovision 2009, Alexander Rybak (24).

Men som om ikke det var nok: Rybak ankom showet sammen med sin nye kjæreste, Maria Slyngstad. Dette er aller første gang at paret viser seg sammen.

- Jeg har alltid kjæreste, jeg. Hun heter Maria, men er ikke så ny. Det vil jeg ikke si, sier den norske artisten til Seher.no, mens han haster inn i Oslo Spektrum.
 
- Aner vi en forelsket Alexander Rybak om dagen?

- Ja, jeg er veldig forelsket. Men så er jeg også nervøs, jeg liker nemlig ikke å dra med meg folk på ting de ikke vil. Men det ser ut som hun klarer seg bra, mener 24-åringen, som for tiden er fullt opptatt med den svenske versjonen av «Skal vi danse», «Let's dance».

Til Seher.no legger ikke «Fairytale»-sangeren skjul på at kjæresten Maria har vært en stor støtte i tiden han har svingt seg på dansegulvet.

- Ja, hun har vært en veldig fin støtte. Det har vært masse støtte hele tiden, både fra hjertet og via telefonen, sier Rybak, som denne helgen faktisk også fikk besøk i den svenske hovedstaden.

Fra hvem? Gra kjæresten, selvsagt...

- Jeg var i Stockholm for første gang i går, forteller Maria til Seher.no.

Hun synes det er gøy å være med sin musikerkjæreste på selveste Spellemannsprisen.

- Det er veldig spennende! Jeg har ikke vært med på en slik tilstelning før. Og så skal hun til og med dele ut en pris, smiler den vakre jenta til Seher.no.

Alexander Rybak om Maria Slyngstad er tidligere medstudenter på Barratt Due. Allerede i september i fjor kunne Seher.no melde at Rybak kuppet forestillingen «Kåre, Linn, men Christian Skolmen» på Chat Noir i Oslo, da han ankom showet med en mystisk date - som var nettopp Maria Slyngstad.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi var sjanseløse alle sammen  

Se video med Alexander Rybak og Maria her:[obj:media:9428]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer