FORELSKET: Guro Huseby er forelsket, men i hvem? Her er hun sammen med de seks frierne Geir Engnes (foran f.v.), Tore Molde, Stian S. Gjøsund, Åsmund Wold Johannesen (bak f.v.), Svein Are Trollsås og Atle Thorstein. Sistnevnte røk ut i forrige program Foto: TV2
FORELSKET: Guro Huseby er forelsket, men i hvem? Her er hun sammen med de seks frierne Geir Engnes (foran f.v.), Tore Molde, Stian S. Gjøsund, Åsmund Wold Johannesen (bak f.v.), Svein Are Trollsås og Atle Thorstein. Sistnevnte røk ut i forrige program Foto: TV2Vis mer

- Ja, jeg er vel forelska

Jakten-Guro innrømmer at det er blitt hete følelser.

SEHER.NO: I kveldens "Senkveld" var Guro Huseby fra "Jakten på kjærligheten" i studio for å være dommer i melkeduellen mellom Thomas og Harald og Madcon-gutta.

Men hun fikk også spørsmål om hun er forelska nå...

- Ja, sa Huseby og nølte litt før hun sa: - Jeg er vel det.

Dermed har hun kanskje funnet kjærligheten med en av deltagerne i den populære TV 2-serien.

Innrømmelsen kom bare noen dager etter at Guro i i et netttreff på TV2underholdning.no sa følgende om kjærlighetslivet.

- Jeg tenker at en av dem kanskje kan være kjæresten min etter hvert, om vi vil begge to. Om det er ekte kjærlighet finner vi nok ikke ut før en stund etter at kamerafolkene har dratt.

- Jeg føler i hvert fall ikke noe press. Kjærligheten kommer når den kommer. Man kan ikke styre den, men man kan jo gjøre en ekstra innsats for å prøve å finne den?!, svarte Guro.
 
Men hvem som har sjarmert Guro i senk vil hun naturlig nok ikke ut med.--

Men det er nok en av de gjenværende frierne, enten Tore Molde, Geir Engnes, Stian S. Gjøsund, Svein Are Trollsås eller Åsmund Wold Johannesen.

LES OGSÅ: Feil Ola fikk 35 SMS