- Ja, jeg er lesbisk

Skuespilleren viste stolt fram jentekjæresten på den røde løperen.

FORELSKET: - Hun er utrolig vakker. Jeg mener, man må være gal hvis man ikke har lyst til å gå ut med henne, sier Amber Heard, som fredag viste seg med kjæresten, Tasya van Ree, for første gang. Foto: All Over Press
FORELSKET: - Hun er utrolig vakker. Jeg mener, man må være gal hvis man ikke har lyst til å gå ut med henne, sier Amber Heard, som fredag viste seg med kjæresten, Tasya van Ree, for første gang. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Nylig vakte skuespiller og modell Amber Heard (24) oppsikt, da hun lot klærne falle i en ny video som nylig ble lagt ut på nettstedet YouTube.com. Nå vekker hun oppsikt igjen.

Fredag kveld sto hun nemlig fram som lesbisk. Stolt ankom hun også den røde løperen 25-årsjubileet for den homofile organisasjonen GLAAD i Hollywood sammen med kjæresten, Tasya van Ree.

Amber, som spiller kvinnen til Johnny Depp i den kommende filmen «The Rum Diary», og som hadde en birolle i «Zombieland» og «Pineapple Express», forteller til nettstedet AfterEllen.com hvorfor hun valgte å komme ut av skapet, og hvorfor hun gjorde det under et GLAAD-arrangement.

- Ja, jeg er lesbisk. Jeg mener at GLAAD er en av mange årsaker til at jeg, som en 24-åring, kan komme ut av skapet, sier hun til nettstedet.

Kjæresten hennes, Tasya van Ree, er, ifølge Radaronline fotograf og artist. De to har vært sammen siden 2008, men det var under arrangementet i helgen at de to viste seg som et par for første gang.

- Hun er utrolig vakker. Jeg mener, man må være gal hvis man ikke har lyst til å gå ut med henne, mener Amber Heard.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kaster klærne i ny video