- Ja, jeg er lesbisk

«Glee»-stjernen Charice Pempengco er lettet over å endelig kunne snakke åpent om legningen sin.

LYKKELIG: I helgen valgte Charice Pempengco å stå frem som lesbisk etter å ha bevart det som en hemmelighet i lang tid. Foto: All Over Press
LYKKELIG: I helgen valgte Charice Pempengco å stå frem som lesbisk etter å ha bevart det som en hemmelighet i lang tid. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter lang tids spekulasjon avslørte Charice Pempengco (21), kjent som den filipinske utvekslingsstudenten Sunshine Corazon i «Glee», at hun er lesbisk, skriver Mail Online.

- Ja, jeg er lesbisk. Nå føler jeg meg endelig fri og kan gå ut av huset uten å være redd, og i tillegg være sikker på at jeg ikke tråkker noen på tærne, sa hun gråtkvalt i et intervju på det filipinske TV-showet «The Buzz» søndag.

Etter at Pempengco plutselig skiftet image fra å være ultra feminin med langt hår og søte kjoler til å klippe seg kort og bruke mer androgyne klær, har det lenge versert rykter rundt legningen hennes. Hun har selv likevel valgt å ikke uttale seg i frykt for reaksjoner fra fansen.

- Tusen hjertelig takk til dere som kan akseptere meg. Vi er alle like uansett om man er homofil eller hetrofil, sa hun i intervjuet.

Charice startet karrieren sin på et filippinsk TV-show a la «American Idol» hvor hun kom på tredjeplass. Etter dette ble hun kjent gjennom «Youtube», før hun for alvor slo igjennom da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» og siden den populære TV-serien «Glee».LES OGSÅ: Pempengcos far ble drept med ishakke


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer