Jessie J og tatovering:

- Ja, jeg er klar over det

Stjernen snakker om tatoveringsblemmen.

SELVIRONI: Sangstjernen Jessie J legger ikke skjul på at tatoveringen hun har på den ene hoften ikke er av den mest gjennomtenkte typen. Foto: NTB scanpix
SELVIRONI: Sangstjernen Jessie J legger ikke skjul på at tatoveringen hun har på den ene hoften ikke er av den mest gjennomtenkte typen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Artist Jessica Ellen Cornish (31), best kjent under artistnavnet Jessie J, har blitt mye omtalt i amerikanske medier det siste halvåret, spesielt med tanke på romansen med «Magic Mike»-skuespiller Channing Tatum (39). Men nå er det imidlertid ikke forholdet det blir skrevet om, men heller tatoveringen til førstnevnte.

Nylig delte nemlig sangstjernen et bilde av seg selv i bikini på Instagram og viste frem en tatovering som hun har plassert på hofta.

Tatoveringen er i og for seg grei den, men det flere har bitt seg merke i, er en skrivefeil i setningen som er tatovert.

Flau stavefeil

Følgende setning «Don't lose who you are in the blur of the stars» som opprinnelig skulle bli tatovert, ble feilskrevet til «Don't loose who you are in the blur of the stars». Setningen er for øvrig fra sangerens låt «Who you are» fra 2011.

Tatoveringsblemmen er festlig, spesielt med tanke på at Jessie J er fra Storbritannia, og burde vite forskjellen på de ulike ordene. Det kan også være en av grunnene til at hun bestemte seg for å være føre var, og påpekte allerede i bildeteksten det mange av følgerne kom til å reagere på.

- Ja, tatoveringen er «Don't loose who you are in the blur of the stars». Ja, det er sangteksten min fra låten «Who you are». Ja, jeg skrev det. Ja, jeg stavet tatoveringen feil. Ja, jeg gjentar at det er stavet feil. Ja, jeg tok den i Essex. Ja, tatovøren nevnte det ikke. Ja, jeg var 18. Ja, jeg vet fortsatt ikke forskjellen mellom «lose» og «loose», var noe av det hun skrev til bildet.

Jessie J påpekte også i Instagram-innlegget at hun er fullstendig klar over at hun har små bryster, og ba følgerne om å ikke bruke tiden sin på å kommentere det.

Moren oppdaget det

Ifølge E! Online var det ikke Jessie som først oppdaget feilstavelsen i tatoveringen, men moren hennes. Det har hun tidligere avslørt under et besøk hos «The Graham Norton Show».

- Moren min sa til meg oppløst i tårer. «Jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle deg dette, men det er stavet feil», har sangstjernen tidligere uttalt, og la til:

- Det er grunnen til at jeg alltid har på meg klær med høyt liv. Jeg kommer ikke til å vise den stavefeilen så nærme kameraet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Rørende hyllest

Til tross for en stavefeil i tatoveringen, og det hun selv omtaler som «små bryster», ser det ut til at Jessie J har kapret det mange vil se på som den ultimate drømmemannen.

Channing Tatum og Jessie J ble først koblet til hverandre i oktober i fjor, og siden den gang har de to turtelduene blitt observert en rekke ganger.

For to måneder siden klarte de ikke lenger å skjule de varme følelsene for omverden.

I midten av mars viste nemlig Channing og Jessie sin kjærlighet da de smilende vandret hånd i hånd i Londons gater, og ifølge US Weekly hadde duoen vanskelig for å holde øynene fra hverandre.

LYKKELIGE: Channing Tatum og Jessie J viste sin kjærlighet for paparazziene i Londons gater i mars. Foto: NTB scanpix
LYKKELIGE: Channing Tatum og Jessie J viste sin kjærlighet for paparazziene i Londons gater i mars. Foto: NTB scanpix Vis mer

Channing og Jessie har vært ordknappe når det kommer til å omtale forholdet sitt, men i slutten av mars delte førstnevnte et Instagram-innlegg i anledning sangstjernens 31 årsdag.

I innlegget hyllet «Magic Mike»-stjernen sin utkårede med en aldri så liten bekreftelse på romansen mellom dem.

- Ønsker deg den lykkeligste dagen fylt med kjærlighet og lys. Du kom inn i verden på denne dagen og satte fyr på den. Du har velsignet øynene, ørene, hjertene og livene våre, skrev skuespillerstjernen, og la til:

- Tusen takk for at du er deg selv. Du er så veldig spesiell. Gratulerer med dagen baby.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Kommentarene strømmet inn

Hyllesten fikk fansen til å gå amok, og flere delte kjærlige ord og lykkønskninger til stjerneparet i kommentarfeltet.

- Jeg så en sak om at du og Jessie er sjelevenner, og nå er dere sammen. Gratulerer, kommenterte en av følgerne.

- Channing Tatum, du har det største hjertet. Heldig mann, heldig kvinne. Ønsker dere begge det beste i verden, kommenterte en annen.

- Dette smelter hjertet mitt. Jeg er så glad for at du gjør idolet mitt lykkelig. Hun er den mest inspirerende personen jeg noensinne har møtt. Ønsker dere begge en lys fremtid sammen, kommenterte en tredje.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Til tross for de hyggelige kommentarene, latet det til at flere ikke hadde fått med seg romansen mellom stjernene, og alle var heller ikke like fornøyde.

- Hæ?! Er de sammen?, spurte en.

- Jeg trodde at det var en spøk at han datet Jessie, skrev en annen.

- Noen andre som kjenner på kjærlighetssorg og forvirring på samme tid?, skrev en tredje.

LES OGSÅ: Avslører ny kjæreste etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer