PÅ ULTRALYD: - Da vi var på ultralyd, beveget babyen mye på seg, klødde seg i hodet og var kjempeaktiv. ”Har han ADHD, eller?” spurte jeg legen, sier Linni Meister.  Foto: Per Ervland/Aller Internett
PÅ ULTRALYD: - Da vi var på ultralyd, beveget babyen mye på seg, klødde seg i hodet og var kjempeaktiv. ”Har han ADHD, eller?” spurte jeg legen, sier Linni Meister. Foto: Per Ervland/Aller InternettVis mer

- Ja, jeg er gravid!

Linni Meister (23) blir mamma.

SEHER.NO: - Jeg er tre og en halv måned på vei, og babyen kommer i september. Vi har vært litt i tvil, men for noen dager siden fikk vi bekreftet av legen at jeg faktisk er med barn, sier Linni Meister til Se og Hør.

Dermed går Linni og kjæresten Bernhard Berntzen (31) en spennende tid i møte.

- Da vi var på ultralyd, beveget babyen mye på seg, klødde seg i hodet og var kjempeaktiv. "Har han ADHD, eller?" spurte jeg legen, og da begynte han å le. På grunn av aktivitetsnivået fant jeg ut at Dennis er et passende navn, sier Linni til Se og Hør.

- Dette blir spennende, og vi har så smått begynt å forberede oss. Vi må jo ha en Rolls-Royce-barnevogn, en slik som Angelina Jolie og Brad Pitt har, sier Bernhard til bladet.

Under premieren på "Wipeout" i forrige uke, snakket Linni villig om at hun ikke hadde noe imot å få barn. Men avviste da bestemt at hun var gravid.

- Er jeg blitt så tjukk? Da skal jeg drikke og spise litt mindre. Nei, jeg er ikke det. Men hvis jeg hadde blitt det, så hadde det ikke gjort så veldig mye. Jeg vet om en som har veldig lyst til å få barn i hvert fall. Men selv har jeg jo allerede et barn! sa Linni Meister til Seher.no, og siktet tydelig til kjæresten Bernhard.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Nå er de klare for barn