VENTER BARN: "Jeg visste at jeg har et liv som vokser inne i meg og jeg er sååååå glad for det!", skriver Tila Tequila på sin Twitter-side. Foto: Ustream
VENTER BARN: "Jeg visste at jeg har et liv som vokser inne i meg og jeg er sååååå glad for det!", skriver Tila Tequila på sin Twitter-side. Foto: UstreamVis mer

- Ja, jeg er gravid

Tila Tequila avslører alt på sin egen Twitter-side.

SEHER.NO: MTV-stjernen Tila Tequila (28) - kjent fra realityseriene "A shot at love" - vakte stor oppsikt i desember da hun kunngjorde at hun hadde bestemt seg for å bære frem et barn som surrogatmor for sin bror og hans kone.

På sin egen Twitter-side avslører 28-åringen at hun nå har et barn i magen.

"Jeg er gravid! Dette er den fantastiske nyheten alle sammen! Jeg vet at dere de siste dagene har sett meg twittre om "mirakler" og hvor glad jeg er. Og ikke minst "glipper" nyheten ut ved et uhell på sene kvelder, men selvfølgelig slettet jeg den umiddelbart - fordi jeg ikke ville at folk skulle vite det ennå", skriver hun på Twitter-siden.

Hun fortsetter:

"For alle kvinner der ute som har ønsket seg en baby i lang tid, og som blir såååååå glad at de vil fortelle hele verden når det skjer. men ikke kan gjøre det før tiden er rett. Alle mødre vet akkurat hva jeg snakker om!". Jeg visste at jeg har et liv som vokser inne i meg og jeg er sååååå glad for det!".

Tila Tequila hevder altså at hun nå venter barn. TMZ virker ikke overbegeistret over meddelsen, og nøyer seg med denne lille notisen rundt nyheten.

"Tila Tequila sier at hun er gravid og at hun er villig til å bekrefte det - for en pris. Tila hevder at en ultralyd beviser at hun skal bli mamma. Og hvem faren er... Bare gudene vet".


I starten av januar ble det kjent at Tila var i dyp sorg etter at hennes forlovede, milliardærarvingen Casey Johnson, ble funnet død. Nå skriver 28-åringen at hun ble gravid for nettopp Casey Johnson.

"Jeg ble gravid for Casey! Fordi hun ville starte en familie. Hun hadde allerede en adoptert datter, men hun ville at jeg skulle være den gravide!!!!!".

Som TMZ skriver: Bare gudene vet hvem som har gjort Tila Tequila gravid...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Her bryter Tila sammen foran fansen