PROGRAMLEDER: Ine Amundsen har gjort suksess som programleder for TV 2s spørreprogram «Quiz Show». Her er det «Paradise Hotel»-deltakerne Cathrine Tinnesand og Tine Helene Valle som blir grillet. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
PROGRAMLEDER: Ine Amundsen har gjort suksess som programleder for TV 2s spørreprogram «Quiz Show». Her er det «Paradise Hotel»-deltakerne Cathrine Tinnesand og Tine Helene Valle som blir grillet. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Ja, jeg er gravid!

TV 2-programleder Ine Amundsen kan få årets nyttårsbarn.

SEHER.NO: Ine Amundsen (27) - programleder i spørreprogrammet «Quiz Show» på TV 2 - ble for ett år siden overrasket av kjæresten, da han uventet fridde under en ferie på øya Sardinia.

7. august i år giftet paret seg, men paret får ikke mange månedene alene sammen, før familien utvides.

Ine - som tidligere også har blitt kjent som deltaker i TV3-programmet «Robinsonekspedisjonen» - avslører til Seher.no at hun venter barn i begynnelsen av januar.

- Det kom som en gledelig overraskelse. Kanskje det blir årets nyttårsbarn, sier hun og ler.

Barnet - som blir en jente - har foreløpig ikke fått noe navn.

Ine satser på å jobbe så lenge som programleder, før hun tar barselpause.

- Folk vil nok kunne se magen på skjermen snart, men jeg tror det skal gå bra å jobbe på TV, selv om jeg er gravid, sier hun.

Ine hevder hun er innstilt på å komme tilbake som programleder etter fødselen.

- Om TV2 ønsker meg tilbake i Quizshow etter barselpermisjon, skal du ikke se bortifra at jeg blir å se på skjermen igjen.

- Hvis ikke får jeg kanskje prøve meg som programleder i Barne-TV, det hadde vært gøy, sier hun med et smil til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det flaueste jeg har vært med på