BABYLYKKE: Kjendisstylist og tv-personlighet Rachel Zoe venter sitt første barn med ektemannen Rodger Berman.  Foto: All Over Press
BABYLYKKE: Kjendisstylist og tv-personlighet Rachel Zoe venter sitt første barn med ektemannen Rodger Berman. Foto: All Over Press Vis mer

- Ja, jeg er gravid!

Styliststjernen blir mamma for første gang.

Publisert
SEHER.NO:   Kjendisstylist og tv-profil Rachel Zoe (39), kjent fra blant annet «The Rachel Zoe Project», venter sitt første barn med ektemannen Rodger Berman.

Ifølge People magazine bekreftet 39-åringen selv den gledelige nyheten på sin Twitter-side onsdag ettermiddag.

- Hei alle sammen! Jeg ville offisielt bekrefte overfor mine lojale venner og følgere at jeg er gravid! skrev Zoe.

Det har de siste ukene versert en rekke rykter om at styliststjernen, som tidligere har fått mye omtale og kritikk for sin tynne kropp, er gravid.

Og det var særlig etter at 39-åringen og ektemannen ble observert ute på middag, hvor Zoe drakk vann mens Berman drakk champagne, at graviditetsspekulasjonene eksploderte.

Ifølge tv-stjernen er hun og ektemannen overlykkelige og svært spente over graviditeten.
 
- Jeg føler meg fantastisk. Rodger og jeg er utrolig spente og svært takknemlige for all deres kjærlighet og støtte, skrev hun onsdag.

Paret, som giftet seg i 1998, har tidligere erkjent at de har forsøkt å få barn i flere år, uten hell. Nå kan de imidlertid glede seg over et nytt tilskudd til familien i 2011.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Er hun gravid?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer