- Ja, jeg er gravid

Superstjernen bekrefter - endelig - babyryktene.

SKAL HA BARN: Pink bekreftet at hun er gravid under et intervju med talkshowstjernen Ellen DeGeneres. Her er hun med ektemannen Carey Hart.  Foto: Stella Pictures
SKAL HA BARN: Pink bekreftet at hun er gravid under et intervju med talkshowstjernen Ellen DeGeneres. Her er hun med ektemannen Carey Hart. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:   Det har den siste uken gått en rekke rykter om at popstjernen Pink (31), eller Alecia Beth Moore som hun egentlig heter, og ektemannen Carey Hart (35) venter sitt første barn.

Nå bekrefter popstjernen selv den gledelige nyheten, skriver People.

Det var under et intervju med talkshowstjernen Ellen DeGeneres, som sendes på tv i USA onsdag, at Pink kunne fortelle at hun grunnen til at hun er så lykkelig om dagen, er at hun er gravid. 

- Det er fordi jeg spiser for to om dagen, smilte stjernen.


«Raise your glass»-sangerinnen kunne også avsløre at både moren og legene tror babyen er en jente. 

- Legen fortalte meg hva hun tror, og jeg er livredd fordi hun tror det er en jente. Moren min har alltid ønsket meg en datter som meg. Men jeg er livredd for at en av oss vil komme i fengsel, humret Pink til Ellen. 

På spørsmål fra talkshowstjernen om hvorfor hun har ventet med å bekrefte nyheten, fortalte stjernen at hun var nervøs fordi hun har opplevd en spontanabort tidligere.

- Jeg ville ikke snakke om det fordi jeg var fryktelig nervøs, og jeg har opplevd en spontanabort tidligere. Men skulle jeg snakke om det med noen, så måtte det jo være deg, sa hun.

Ifølge popstjernen var babyen planlagt.
 
- Jeg jobbet for det...det var ikke sånn «oops» liksom, fortalte hun.

Pink og Carey Hart giftet seg i 2006. I 2008 separerte de seg, før de i februar 2010 bekreftet at de hadde funnet tilbake til hverandre.

Ifølge sangerinnen har forholdet blitt sterkere enn noensinne etter bruddet. 

- Jeg har aldri hatt noe i livet mitt jeg ikke har jobbet hardt for, og forholdet mitt er en av de tingene. Vi har jobbet skikkelig hardt og vi har hatt våre sammenbrudd, noen av dem...men vi trengte å gjøre det begge to, og å finne tilbake til hverandre. Det er veldig bra, sa hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Venter hun barn?