- Ja, jeg er gravid

TV 2-profilen Mari Haugersveen gleder seg til å bli mamma for første gang.

BLIR FORELDRE: Mari Haugersveen og samboeren Michael Christophersen blir foreldre for første gang denne sommeren. Her fra Se og Hørs Kjendisgalla i november. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
BLIR FORELDRE: Mari Haugersveen og samboeren Michael Christophersen blir foreldre for første gang denne sommeren. Her fra Se og Hørs Kjendisgalla i november. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne sommeren blir ekstra spesiell for «Tigerstaden»-profil Mari Haugersveen (32). Hun blir nemlig mamma for første gang, avslører hun på bloggen sin:

«Og det har skjedd ennå en STOR ting, vi har en hemmlighet som vokser seg større og større. Kan du gjette hva det er ;) Dette kommer til å bi et veldig spennende, skummelt, morsomt, rart og fantastisk år. Har så mye tanker rundt det at jeg vet ikke hvor jeg skal starte».

Til Seoghør.no åpner hun opp om den gledelige nyheten:

- Det er uvirkelig å tenke på at jeg skal bli mamma for første gang. Vi gleder oss begge veldig til barnet kommer og de mange nye opplevelsene som venter oss i tiden som kommer.

- Vet du kjønnet på den lille?

- Jeg vet ennå ikke om det blir gutt eller jente, men det er akkurat det samme for meg, sier hun videre.

Mari er samboer med trønderen Michael Christophersen (34). Han jobber som rådgiver i et rekruteringsfirma, og de to ble kjærester høsten 2012.

Haugersveen var tidligere kjæreste med Petter Pilgaard (34).

LES OGSÅ: Linni Meister vil redusere brystene

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer