- Ja, jeg er gravid

«Milkshake»-sangeren Kelis bekrefter at hun venter sitt andre barn, men er taus om barnefaren.

VENTER BARN NUMMER TO: En voksende mage var synlig da Kelis stod på scenen under AfroPunk-festivalen i New York-bydelen Brooklyn nylig. Nå bekrefter artisten at hun skal bli mamma igjen.  Foto: Splash News
VENTER BARN NUMMER TO: En voksende mage var synlig da Kelis stod på scenen under AfroPunk-festivalen i New York-bydelen Brooklyn nylig. Nå bekrefter artisten at hun skal bli mamma igjen. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Høsten 2003 fikk Kelis (36) en monsterhit med låta «Milkshake», men om ikke lenge er det muligens brystmelk som vil gjelde for den amerikanske artisten.

36-åringen har nemlig bekreftet overfor UsWeekly at hun venter sitt andre barn.

Nyheten kommer en drøy uke etter at hun viste frem en voksende mage på scenen under AfroPunk-festivalen i New York, ifølge ContactMusic.

- Jeg er gravid! Jeg er så opprømt! Det er virkelig fantastisk, sier Kelis til UsWeekly.

Den vordende moren, som for øvrig er utdannet kokk, legger til at hun er veldig lettpåvirkelig med tanke på mat om dagen.

- Hvis noen snakker om en bestemt type mat, så blir «graviditetshjernen» min kjempefokusert og jeg må bare ha den mattypen!

Saken fortsetter under bildet.

BITTERT BRUDD: Kelis har tidligere fortalt at hun oppdrar sønnen sin Knight som alenemor. Hun og barnefaren, rapstjernen Nas (t.v), gikk fra hverandre før sønnen ble født. Her er det daværende ekteparet på Grammy Awards i 2008. Foto: EPA
BITTERT BRUDD: Kelis har tidligere fortalt at hun oppdrar sønnen sin Knight som alenemor. Hun og barnefaren, rapstjernen Nas (t.v), gikk fra hverandre før sønnen ble født. Her er det daværende ekteparet på Grammy Awards i 2008. Foto: EPA Vis mer

Taus om barnefaren

Kelis lanserer sin første kokebok, «My Life On A Plate», i oktober. Høsten ser altså ut til å bli begivenhetsrik på flere måter for artisten, som har sønnen Knight (6) med eksmannen Nasir «Nas» Jones (41).

- Sønnen min gleder seg til å bli storebror og jeg er så begeistret. Dette er en veldig spennende tid for oss, med kokeboken min som slippes og en ny baby, sier Kelis til UsWeekly.

Hvem som er faren til stjernens ufødte barn, røper hun derimot ikke.

Etter bruddet med rap-stjernen Nas, ble «Caught Out There»-sangerinnen koblet til John Carew (35). Den tidligere fotballstjernen tok bladet fra munnen om forholdet til Kelis i 2013.

- Vi datet i noen måneder. Det var et crush - vi ble stormforelsket begge to, men det dabbet av etter hvert som jeg måtte prioritere fotball og hun måtte til USA, sa Carew til ELLE dengang.

HET FLØRT: Den norske fotballstjernen John Carew fant tonen med Kelis i 2011.  Foto: NTB Scanpix
HET FLØRT: Den norske fotballstjernen John Carew fant tonen med Kelis i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Avslørte bryllupsnyhet