- Ja, jeg er gravid igjen

Offentliggjorde graviditeten på direktesendt TV nok en gang.

LYKKELIG: TV-verten er strålende fornøyd med graviditeten. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: TV-verten er strålende fornøyd med graviditeten. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den britiske TV-verten Holly Willoughby (29) venter barn for andre gang. Til våren blir hun og ektemannen Dan Baldwin foreldre på ny.


TV-stjernen, som for tiden leder showet «Dancing On Ice», offentliggjorde nyheten da hun mandag morgen gjestet programmet «This Morning».

- Det er en lettelse å kunne fortelle de fantastiske nyhetene om at Dan og jeg venter en ny baby, fortalte hun ifølge The Sun.

Dette er ikke første gang nyheten om Willoughbys graviditet kommer ut på direktesendt TV. Da stjernen i 2008 var dommer i britiske «X Factor», ble hun på direkten gratulert med graviditeten av sine meddommere Simon Cowell og Louis Walsh.

Willoughby så svært overrasket ut da katta var sluppet ut av sekken, men innrømmet likevel at det hele var sant.

Denne gangen fikk hun æren av å fortelle det selv, og nå gleder både Holly seg til å få et nytt barn, og sønnen Harry gleder seg til å få en bror eller søster.

- Jeg føler meg veldig bra. Jeg har bare kjent morgensyken et par dager. Jeg ble ikke dårlig da jeg var gravid med Harry heller, sier Willoughby, som er gravid i tredje måned.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Venter sitt første barn