TRE BLIR TIL FIRE: Nicole Polizzi og Jionni LaValle planlegger både bryllup og mottakelse av nok et barn. Her med sønnen Lorenzo i Disne World i Florida. Foto: Fame Flynet
TRE BLIR TIL FIRE: Nicole Polizzi og Jionni LaValle planlegger både bryllup og mottakelse av nok et barn. Her med sønnen Lorenzo i Disne World i Florida. Foto: Fame FlynetVis mer

- Ja, jeg er gravid igjen

Snooki venter barn nummer to til høsten.

SEOGHØR.NO: I februar begynte graviditetsryktene å svirre rundt Nicole «Snooki» Polizzi (26) og forloveden Jionni LaValle (27).

Nå bekrefter reality-stjernen at dette stemmer.

- Jionni og jeg er så glade for å kunne fortelle at vi venter vårt andre barn! Nå som vi vet at testresultatene er fine og at babyen er frisk, så kan vi endelig snakke om det, skriver hun på bloggen sin fredag.

Paret, som forlovet seg i mars 2012, har allerede sønnen Lorenzo Dominic (19 mnd). Det ufødte barnet vil se dagens lys til høsten.

I mellomtiden planlegger de vordende foreldrene også å gifte seg senere i år.

- Bryllupet kommer fremdeles til å skje. En apokalypse må til for å endre på det. Vi hadde  planlagt å få barn før bryllupet og kommer absolutt til å gifte oss denne høsten, skriver Snooki videre.

«Jersey Shore»-stjernen går ikke gravid alene. Bestevenninnen Jenni «JWooo» Farley (27) venter en datter i juli.

 - Jippi! Endelig kan jeg shoppe jenteting til barn sammen med JWoww! Lorenzo gleder seg! skrev Snooki da det ble kjent at venninnen var gravid i desember.

LES OGSÅ: - Jeg begynner å bli tung i kroppen