- Ja, jeg er forlovet!

Christina Ricci avslører at hun og kjæresten forlovet seg for flere måneder siden.

HER ER RINGEN: Fredag bekreftet endelig Christina Ricci at den ringen hun har gått med siden oktober faktisk er forlovelsesringen hennes. Overfor Us Weekly avslører skuespilleren at hun og James Heerdegen har vært forlovet siden i høst.  Foto: All Over Press
HER ER RINGEN: Fredag bekreftet endelig Christina Ricci at den ringen hun har gått med siden oktober faktisk er forlovelsesringen hennes. Overfor Us Weekly avslører skuespilleren at hun og James Heerdegen har vært forlovet siden i høst. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Pan Am»-skuespilleren Christina Ricci (32) har forlovet sge med kjæresten James Heerdegen. Det bekreftet hun overfor Us Weekly fredag kveld.    

Avsløringen kom under en event på kjøpesenteret The Grove i L.A., der «Monster»-stjernen viste frem forlovelsesringen.

- Ja, vi forlovet oss for noen måneder siden, uttalte hun til magasinets reporter.

Forlovelsesryktene rundt Ricci har svirret siden oktober, da hun først dukket opp med det som viser seg å faktisk være forlovelsesringen. Men 32-åringen har nektet å kommentere spekulasjonene før nå.

Skuespilleren og Heerdegen møttes på settet til TV-serien «Pan Am», og paret har vært sammen i omtrent ett år.

«Adams Family»-stjernen har tidligere vært forlovet med skuespiller Owen Benjamin (32), men forholdet tok slutt sommeren 2009.

LES OGSÅ: Nå blir de foreldre igjen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer