KJÆRESTER: Jennifer Love Hewitt vil foreløpig ikke kommentere romanse-ryktene. Men det har Jamie gjort til fulle... Foto: All over press
KJÆRESTER: Jennifer Love Hewitt vil foreløpig ikke kommentere romanse-ryktene. Men det har Jamie gjort til fulle... Foto: All over pressVis mer

- Ja, jeg er forelsket!

Skuespilleren bekrefter endelig at han dater superstjernen.

SEHER.NO: De har nektet for det i ukesvis, men sannheten var tydeligvis for het til å skjules: På "Ryan Seacrest's radioshow fredag bekreftet nemlig Jamie Kennedy (38) at han dater "Ghost Whisperer"-stjernen Jennifer Love Hewitt (30).

- Jeg er forelsket, og bryr meg ikke, fortalte skuespilleren til Seacrest.

Samtidig understreket han at de to ikke er "forlovet", men at de deler et bånd han beskriver som "mer enn kjærlighet".

- Jeg trodde det var noe jeg ville finne i 40-årene. Det ligner på noe som "Wow, du er het! Du kan synge, du kan danse, du er smart, og wow - du kan lage pasta fagioli også!", sa han i radioshowet.

Jamie og Jennifer har i lang tid, som de også gjorde det på Academy Awards i slutten av februar, nektet for at de er sammen. I januar annonserte Hewitt at hun og mannen Ross McCall hadde gått hvert til sitt.

Jennifer Love Hewitts talsperson vil overfor nettstedet ikke kommentere Jamies utsagn.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kjendiskroppene alle vil ha

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.