<strong>FORELSKET:</strong> - Jeg kan si så mye som at vi har den samme adventure-trangen, sier Tone Gudrun Fjalestad til Seher.no. Bildet er hentet fra tvekampen mellom Fjalestad og Bente Skancke tidligere i vår. Foto: TV 2
FORELSKET: - Jeg kan si så mye som at vi har den samme adventure-trangen, sier Tone Gudrun Fjalestad til Seher.no. Bildet er hentet fra tvekampen mellom Fjalestad og Bente Skancke tidligere i vår. Foto: TV 2 Vis mer

- Ja, jeg er forelsket

Har «Farmen»-deltageren funnet sin store kjærlighet?

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I årets «Farmen» har Tone Gudrun Fjalestad (31) gjort seg bemerket, først og fremst på grunn av sin ærlige framtoning og gode humør, men også på grunn av flørten hun hadde med en av de andre deltagerne, Eirik Sønstelien (24), på Tranøya-gården.

I starten av april var eventyret slutt for Fjalestad, som tapte tvekampen mot Silje Trosten Johnsen (23). Nå kan det se ut som at et nytt eventyr kan være under opprulling for 31-åringen.

Til Seher.no bekrefter «Farmen»-deltageren at forelskelsen har slått rot.

- Ja, jeg er forelsket, innrømmer Tone Gudrun, som samtidig ikke ønsker å kommentere særlig mye mer rundt forelskelsen.

- I øyeblikket vil jeg ikke kommentere om vi er kjærester eller ei. Men jeg kan si så mye som at vi har den samme adventure-trangen, sier hun hemmelighetsfullt.

Til Seher.no har Fjalestad altså tidligere innrømmet at det i årets «Farmen» oppsto meget søt musikk mellom henne og Eirik. Men det ble med det for de to TV-profilene.

På nettsamfunnet Facebook går hun også langt i å antyde at et eller annet nå er under opprulling.

«Tanker jeg har gjort meg det siste året, og tanker jeg har gjort meg på Farmen, har gjort meg mer bevisst på de verdiene jeg søker hos den som skal stå meg nærmest», skriver hun på sin egen profil.

Til Seher.no benytter hun også sjansen til å gi et lite stikk til sin «Farmen»-flørt.

- Han er absolutt ikke Eirik, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt reglene under Farmen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer