FORELSKET: «Paradise Hotel»-deltakeren Stine-Marie Lothe Svendsen sier til Seher.no at hun nå har forelsket seg i en gutt fra Trondheim. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FORELSKET: «Paradise Hotel»-deltakeren Stine-Marie Lothe Svendsen sier til Seher.no at hun nå har forelsket seg i en gutt fra Trondheim. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Ja, jeg er forelsket

Paradise-Stine har funnet drømmepartneren.

SEHER.NO: Bifile Stine-Marie Lothe Svendsen (21) fikk mye oppmerksomhet da hun flørtet heftig med Tine Helene Valle (23) i årets utgave av realityserien «Paradise Hotel».

Nå har imidlertid Stine-Marie funnet lykken med en av det motsatte kjønn. Til Seher.no bekrefter hun at hun har falt for en venn fra Trondheim..

- Ja, jeg er forelsket. Vi møttes via kjentfolk og ble fort venner. Følelsene blusset opp da vi ble bedre kjent, sier hun til Seher.no.

Stine-Marie vil foreløpig ikke avsløre navnet på drømmegutten.

- Det er litt tidlig, men jeg kan si at han er i 20-årene, litt eldre enn meg, og at han er litt er helt suveren og har alt, sier hun.

Hun legger imidlertid ikke skjul på sine følelser i et innlegg på sin blogg (ekstern lenke).

«Det er så utrolig, jeg trodde aldri jeg skulle bli så forelsket, falle så hardt for noen, jeg trodde ikke det var mulig. For meg er han ''en sånn du bare ser på tv, i filmer'' osv.. Han er helt fantastisk. Jeg tar stadig vekk meg selv i og bare sitte og tenke på hvor heldig jeg er, som har møtt en så fantastisk fyr.
Noen ganger kan jeg bare sitte der og se på han og smile, kjenne det krible igjen  og kjenne smile strekke seg over hele ansiktet og inn i øynene. Øynene smiler så mye di bare kan. Det er da man vet at det er virkelig, at jeg virkelig virkelig liker han,»
skriver Stine-Marie.

Til Seher.no avslører hun at hennes utkårede ikke har noe i mot hennes fortid foran reality-kameraene.

- Han har ikke sett så mye på «Paradise Hotel», men så på da jeg røk ut. Men han har ingen fordommer mot programmet, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, nå er de bestevenner!