FORELSKET: Både Frithjof og hans unge kjæreste Tina innrømmet at de er svært forelsket under TVNorges premierefest mandag. Men klemme foran fotografene ville de ikke.... Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
FORELSKET: Både Frithjof og hans unge kjæreste Tina innrømmet at de er svært forelsket under TVNorges premierefest mandag. Men klemme foran fotografene ville de ikke.... Foto: Seher.no/Adéle C. BlystadVis mer

- Ja, jeg er forelsket!

Endelig viste Frithjof Wilborn frem sin nye kjæreste....

SEHER.NO: For litt over to uker siden ble det kjent at tidligere TV 2-programleder Frithjof Wilborn (47) har flyttet fra kona og venter tvillinger med sin nye kjæreste, 24 år gamle Tina Thompson.

Wilborn skal ha truffet Thompson, som opprinnelig er fra Trondheim og jobber som aerobicinstruktør i Oslo, gjennom felles venner. Og under TVNorges premierefest på "Hvem kan slå Ylvis?" på Grand Hotel mandag kveld, viste de to seg sammen offentlig for første gang.

Til Seher.no kunne en smilende, men også litt tilbakeholden Frithjof, som er programleder for Ylvis-brødrenes nye tv-konsept, innrømme at han er svært forelsket i søte Tina.

- Ja, det ville vel vært underlig om jeg ikke var det, humrer han til Seher.no.

De siste ukene har vært både intense og vanskelige for paret, som snart blir småbarnsforeldre.

Og mens Wilborn pratet villig med de fremmøtte journalistene på premierefesten, holdt Tina, som ikke har så mye erfaring med pressen, seg litt i bakgrunnen.

Ifølge programlederen var kjæresten veldig nervøs før festen og møtet med de norske mediene.

- Jeg tror hun har gruet seg litt. Men jeg håper at hun får en trivelig kveld. Dette er imidlertid først og fremst TVNorges kveld, sier han lurt.

Etter en liten fotosession med fotografene, kunne imidlertid også Tina avsløre at hun er svært forelsket om dagen.

- Ja, jeg er skitforelska, som man sier på trøndersk, humret hun til pressen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det er tungt for familien

Frithjof Wilborn snakker ut om den vanskelige tiden... Se tidligere videointervju nedenfor:


[obj:media:7983]