- Ja, jeg er forelsket!

Charter-Hilde har funnet kjærligheten.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Hilde Skovdahl (43), bedre kjent som Charter-Hilde, er en av en rekke kjendiskvinner NRK-profil Leo Ajkic dater i TV-serien «Typen til».

Dette er derimot ikke første gang Hilde har datet menn på TV. Under fjorårets sesong av TV3-programmet «Charterfeber» fikk TV-seerene være med på Hildes jakt etter en ny mann under oppholdet på Gran Canaria.

REALITYSTJERNE: Svein Østvik og Hilde Skovdahl er de mest profilerte deltagerene i TV3-programmet «Charterfeber». Foto: TV 3
REALITYSTJERNE: Svein Østvik og Hilde Skovdahl er de mest profilerte deltagerene i TV3-programmet «Charterfeber». Foto: TV 3 Vis mer

Den sprudlende charterturisten fant derimot ikke kjærligheten på TV. Men etter hun kom hjem til Norge har amors piler truffet blink, og Hilde innrømmer at hun har en helt spesiell mann i kikkerten.

- Er du forelsket nå?

- Ja, men det var svært som du spør, sier realitystjernen lattermildt til Se og Hør.

Charter-Hilde har mange kriterier som må oppfylles før hun finner drømmemannen. Realitystjernen innrømmer også at hun kanskje er litt for kresen.

- Han må være glad i mennesker og elske kvinnen. Ikke kvinner, men kvinnen og det hun representerer. Han må være sosial intelligent, og brenne for det han gjør. Jeg liker også at han er smart, også må han være varm, elske familien min, dyr og barn. Jeg krever litt mye, sier Hilde.

LES OGSÅ: - Det er trist når drømmer knuses

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer