- Ja, jeg er faktisk gravid

Rasende Beyonce slår tilbake mot pute-ryktene.

EKTE?: Ryktene om at Beyonce ikke er gravid likevel har spredd seg som ild i tørt gress, etter at magen så rar ut da hun satte seg ned under et TV-besøk.
EKTE?: Ryktene om at Beyonce ikke er gravid likevel har spredd seg som ild i tørt gress, etter at magen så rar ut da hun satte seg ned under et TV-besøk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Beyonce Knowles (30) stjal oppmerksomheten under MTV Video Music Awards i slutten av august, da hun offentliggjorde at hun er gravid, og viste fram sin voksende babymage. Allerede da ble det hevdet at hun brukte pute på magen for at magen skulle ses bedre.

Den siste tiden har det imidlertid versert rykter om at Knowles kanskje ikke er gravid likevel.

Spesielt etter sangstjernens deltagelse på et australsk talkshow, der magen virket helt slapp da hun satte seg ned, har ryktene spredd seg like fort som ild i tørt gress.

Flere kjendisnettsteder hevder bildene fra talkshowet er «bevis» på at superstjernen ikke er gravid likevel. Men Knowles slår knallhardt tilbake mot ryktene.

- Ryktene er dumme, latterlige og falske, sier hun til ABC News.


Så er spørsmålet: Hvorfor skulle stjernen forfalske sin egen graviditet? Ifølge TMZ er en mulig grunn at Beyonce bruker en surrogat, men gjerne vil late som hun føder barnet selv.

Men stjernen selv hevder altså hardnakket at ryktene bare er oppspinn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er Beyonce gravid


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer